SPORTURI  »  BASCHET  »  INCIDENT

Mesaj disperat al managerului clubului baschetbaliștilor înjunghiați la Brăila: "Rog autoritățile locale să ia măsuri urgente!"

Mircea Totolici FOTO: Obiectivbr.ro
Mircea Totolici FOTO: Obiectivbr.ro

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 septembrie 2018 17:38

Baschetbaliștii americani Darrell Bowie (25 de ani) și Joseph McClain (24 de ani), legitimați la ACS Cuza Sport Brăila, au fost înjunghiați sâmbătă noapte la o terasă din oraș. 

Mircea Totolici, managerul clubului ACS Cuza Sport, trage un semnal de alarmă cu privire la violențele din municipiul Brăila. 

"Problema este că cei doi sportivi sunt afectați psihic de acest incident și este posibil să considere că integritatea lor corporală este în pericol și să plece din Brăila. Dar nu numai cei doi își pun această problemă, toți cei cinci americani ar putea pleca de la noi!

De aceea fac un apel la oficialitățile locale, pe care le rog să ia măsuri urgente pentru a stopa valul de violențe din ultima vreme. Dacă nu vom avea 100% sprijinul conducătorilor acestui oraș, vor pleca toți jucătorii care nu sunt brăileni de la Cuza Sport", a precizat Mircea Totolici pentru Obiectivbr.ro

Vezi și:  Incident șocant în Brăila » Unul dintre baschetbaliștii înjunghiați la terasă a fost adus de urgență la București! Medicii se pregătesc să-l opereze din nou

Cine e principalul suspect în cazul atacului asupra baschetbaliștilor americani din Brăila » A fost la închisoare pentru proxenetism și a măcelărit un rival cu săbii și topoare!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
tincucatalin
tincucatalin  •  16 Septembrie 2018, 19:48
Postat de gtn5 pe 16 Septembrie 2018, 18:33

politia vegheaza sa nu se schimbe nimic in braila,pentru ce platim noi atatia trantori de la politia locala,jandarmerie, etc.Cu ce se ocupa ei in timpul serviciului?

Se mobilizeaza la proteste

marcosimone
marcosimone  •  16 Septembrie 2018, 19:33

Mda, oraș pesedist, ce pretenții să ai? Alde Dasaev mobilizează electoratu', au metode specifice. Domnu' Totolici, nu mai ruga autoritățile, le rogi degeaba. Nu mai poate Dragomir de 2 *** americani. "***" autohtoni sunt mai valoroși, îl votează.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10204072431627928
Mircea Serban  •  16 Septembrie 2018, 18:53

Femeile din Braila sunt tulburator de frumoase si inteleg cauza pentru care sportivii erau pe terasa la ora aceea, dar nu inteleg clubul! De ce nu securizeaza viata sportivilor legitimati acolo? Identic a fost ucis in Ungaria si “Pasarila“!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează