SPORTURI  »  BASCHET  »  GERMANIA

Cum se fac bani în vremuri de coronavirus » Metoda găsită de un club: „Dai 100 de euro și o scoți la înghețată”

Majorete MBC // Sursa: Getty
Majorete MBC // Sursa: Getty

Articol de - Publicat joi, 26 martie 2020 22:19

Clubul de baschet din Germania, Mitteldeutscher BC, a pornit o campanie inedită pentru a strânge 85.000 de euro, necesari pentru supraviețuire.

Unii vând bilete virtuale. Alții, cârnații virtuali. Clubul de baschet MBC din Weißenfels, landul Sachsen-Anhalt, a găsit o altă metodă de a strânge cei 85.000 de euro de care are nevoie pentru a supraviețui în lipsa competiției. Banii ar urma să vină tot de la fani, dar nu fără a primi ceva în schimb. Palpabil!

MBC, pachete la ofertă

Pe pagina oficială de internet, MBC propune diverse pachete: o cină în compania antrenorului Silvano Poropat, pentru 500 de euro, un meci urmărit de pe banca de rezerve, în schimbul a 2.000 de euro sau salutări de la jucători pe instagram, contra 20 de euro.

Dar cea mai tentantă ofertă are legătură cu echipa de majorete a clubului. În schimbul a 100 de euro, poți să mergi cu una dintre fete la o înghețată. Aceasta din urmă, inclusă de asemenea în preț. Deocamdată, însă, cele mai vânate sunt tricourile scose în ediție limitată la câștigarea Cupei Germaniei. Deși costă 250 de euro, s-au epuizat primele. Mare trecere a avut și un grătar cu echipa, la începutul sezonului, care costă 500 de euro.

19.000de euro a adunat până acum MBC. Dacă nu strânge banii necesari într-o lună, sumele adunate vor fi returnate fanilor

Citește și alte știri din baschet:

Din Spania, doi baschetbaliști români oferă declarații sfâșietoare: „Sper din suflet ca în România să nu se ajungă la același nivel!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
2470196376539519
Eduard Antoniu  •  27 Martie 2020, 16:25

Ce anume? Ce anume o scoti? Ce anume o scoti la inghetat...a?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează