SPORTURI  »  BASCHET  »  JAF

Prejudiciu de un milion de dolari! Un star din NBA, jefuit de hoți în timpul Super Bowl

Draymond Green / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Draymond Green / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 februarie 2022 10:22 / Actualizat duminica, 20 februarie 2022 10:41

Draymond Green (31 de ani), triplu campion în NBA cu Golden State Warriors, a avut un șoc când s-a întors de la Super Bowl LVI, eveniment la care a participat zilele trecute. Baschetbalistul a constatat că hoții i-au spart casa, prejudiciul fiind unul însemnat.

Răufăcătorii i-au furat lui Draymond Green mai multe ceasuri, bijuterii, dar și alte obiective de valoare, prejudiciul ridicându-se la peste un milion de dolari, notează TMZ Sports, citat de HotNews

Deocamdată, Draymond Green nu și-a recuperat bunurile sustrase. Autoritățile investighează cazul, însă niciun suspect nu a fost arestat până la acest moment. Se știe doar că hoții au intrat în casa baschetbalistului pe geam.

Los Angeles Rams, victorioasă în Super Bowl

Finala campionatului de fotbal american a avut de toate în acest an. Emoții, dramatism, răsturnări de scor și un show incendiar la pauză. Cam așa s-a scris povestea duelului dintre Los Angeles Rams și Cincinnati Bengals.

Los Angeles Rams a câștigat Superbowl LVI, după 23-20 cu Cincinnati Bengals. Deși s-a aflat într-o situație grea la începutul reprizei secunde, experiența acumulată în play-off a echipei lui Sean McVay s-a văzut în finalul meciului.

Citește și alte știri din sportul mondial: 

Novak Djokovic revine! Adversari dificili la primul turneu după expulzarea din Australia

Concursul de patinaj artistic s-a încheiat cu un aur pentru China

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează