SPORTURI  »  BASCHET  »  DIVIZIA A

Duel în Ardeal » BC Timişoara şi ”U” Mobitelco Cluj joacă, mîine, în derbyul campionatului

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 20 ianuarie 2012 15:12

Predrag Badnjarevici, antrenorul echipei BC Timişoara, a declarat că partida de sîmbătă cu "U" Mobitelco Cluj este mai importantă decît orice alt meci din Liga Balcanică.

"Meciul cu Clujul este mai important decît oricare meci din Liga Balcanică. Universitatea ne-a bătut, hai să spunem cu uşurinţă, la Cluj, în tur, dar atunci noi eram la început şi sper ca acum lucrurile să fie diferite. Aş spune că noi sîntem favoriţi pentru că jucăm acasă şi ne aflăm într-o formă bună, dar sîntem conştienţi că ei compun o echipă omogenă, joacă de mult timp în această formulă, ceea ce nu se poate spune despre noi, dar avem şansa noastră să învingem", a declarat Badnjarevici, potrivit mediafax.

La rîndul său, antrenorul formaţiei clujene, Marcel Ţenter, mizează pe experienţa jucătorilor săi. "Întîlnim o echipa bună, care are un moral ridicat dupa calificarea în Turneul Final Four al Cupei României şi victoria din Liga Balcanică. Sînt jucători experimentaţi şi bine conduşi. Va fi un test pentru noi, cred că orice echipă, care se respectă şi care are valoare, trebuie s-o demonstreze în meciuri de acest gen şi, mai ales în deplasare " a spus Ţenter.

Echipa BC Timişoara întîlneşte, sîmbătă, pe teren propriu, campioana en-titre "U" Mobitelco Cluj, într-un meci contînd pentru etapa a XVII-a a Diviziei A la baschet masculin. Înaintea derbiului BC Timişoara este lider, cu 28 de puncte, iar "U" Mobitelco BT Cluj ocupă locul 4, cu 25 de puncte şi un meci mai puţin disputat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
t_danc
t_danc  •  21 Ianuarie 2012, 19:27

Multumim pentru victorie!

flafy
flafy  •  20 Ianuarie 2012, 21:31

bate BC Timisoara....

t_danc
t_danc  •  20 Ianuarie 2012, 18:45

Victorie Timisoara! Forza BC TIMISOARA!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează