SPORTURI  »  BASCHET  »  TRANSFORMARE

FOTO La 50 de ani, uriașul Shaquille O'Neal „vrea să devină un sex-simbol” » A dat jos peste 15 kilograme și arată spectaculos

Shaquille O'Neal // foto: captură Instagram @ shaq
Shaquille O'Neal // foto: captură Instagram @ shaq

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 octombrie 2022 10:26 / Actualizat duminica, 16 octombrie 2022 10:47

Fostul mare baschetbalist Shaquille O'Neal, ajuns la 50 de ani, arată spectaculos după ce a început să meargă constant la sală și a dat jos peste 15 kilograme. „Vreau să devin un sex-simbol”, spune uriașul de 2,16 metri.

Retras în 2011 după 19 de ani de carieră cu 4 titluri și aproape 29.000 de puncte în NBA, Shaquille O'Neal arată spectaculos în prezent.

Fostul pivot de la LA Lakers, Miami Heat sau Boston Celtics a publicat în septembrie un scurt video de la sală, la bustul gol, în care afișează un corp de invidiat.

„Îmi dau demisia când vreau eu!” » Crăciunescu a început să râdă când l-a auzit pe Dică: „Uite că a venit un șef și peste Becali!”
FCSB
„Îmi dau demisia când vreau eu!” » Crăciunescu a început să râdă când l-a auzit pe Dică: „Uite că a venit un șef și peste Becali!”

La 50 de ani, uriașul Shaquille O'Neal anunță: „Vreau să devin un sex-simbol”

Ulterior, în cadrul podcastului Impaulsive, Shaquille a precizat că „vreau să devin un sex-simbol. Am tot lucrat, am publicat o fotografie acum câteva săptămâni și a devenit virală. M-am antrenat serios, am 4 pătrățele”.

„Acum vă acel videoclip a devenit viral, trebuie să mă țin de treabă. Cântăream 182 de kilograme. Acum am 165 și încerc să ajung la 156. Vreau să am mușchi peste tot, vreau să fac reclamă la lenjerie intimă împreună cu fiii mei”, a mai precizat O'Neal.

În 2021, americanul a povestit pentru revista Men's Health cum și-a neglijat sănătatea: „Sora mea murise, apoi Kobe, a fost un an cu adevărat greu pentru mine și nu voiam să fac nimic, puteam doar să mănânc și să mă uit la Netflix. Apoi am văzut un bărbat de 70 și ceva de ani cu mușchi peste tot și am început să mănânc mai bine.

Mâncam doar sandviciuri la prânz, la cină și ca gustare, nici nu puteam dormi, mă trezeam ca să-mi fac un sandwich. Am realizat că nu pot continua așa și am renunțat la pâine, la ciocolată și la prăjituri. Acum mănânc doar fructe, shake-uri proteice, salate, pește, pui, sparanghel și alte legume, toate în porții mici”.

Citește și: 

Sfaturi prețioase din partea legendarului Dorian Yates, de 6 ori Mr. Olympia: „Lipsa timpului nu e o scuză! Eu așa mă pregătesc”

Povestea lui Hasbulla, tânărul de 20 de ani care arată ca un copil de cinci ani și a ajuns în UFC: „Am semnat contractul de luptător”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează