SPORTURI  »  BASCHET  »  MECI CARITABIL

FOTO Baschet cu suflet » Mircea Badea şi Victor Ciutacu s-au duelat sub panou într-un meci caritabil

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 26 ianuarie 2013 22:59

Cele două echipe de liceeni conduse din teren de cei doi jurnalişti, au încîntat publicul prezent în sala Rapid cu un meci ce a avut toate ingredientele unui show


A fost agitaţie mare, ieri, în Giulesti, acolo unde aproape 1.200 de spectatori au răspuns prezent la invitaţia organizatorilor de a participa la un meci caritabil disputat pentru liceeni. "Duelul greilor" dintre team-urile Badea şi Ciutacu a stîrnit ropote de aplauze în multe momente, combinaţiile, pătrunderile, recuperările şi capacele dintre cele două formaţii prezente pe parchet făcînd deliciul spectatorilor în multe momente.

Pe lîngă liceeni, alături de cei doi jurnalişti au intrat pe teren şi mai multe personalităţi. Mircea Badea i-a avut coechipieri pe Octavian Belu, pe Ionuţ Drăguşin, pivotul "naţionalei", şi pe Carmen Tocală, fosta preşedintă a FRB, în timp ce Victor Ciutacu a încercat să facă senzaţie sub panou împreună cu premierul Victor Ponta. Pe margine, în tribune, s-au amuzat Nicu Bănicioiu, ministrul tineretului şi sportului, alături de vedetele Marian Drăgulescu, Elisabeta Lipă, Otilia Bădescu, Gabriela Szabo, Monica Roşu, Silvia Stroescu, Monica Iagăr, Ana Maria Brânză, dar şi Mariana Bitang.

MVP-ul Ponta
Jucătorii au impresionat pe durata celor patru "sferturi" prin calităţile lor. Dacă Badea a fost MVP-ul formaţiei lui, de cealaltă parte s-a remarcat Victor Ponta, care a demonstrat adevărate veleităţi de coordonator de joc. Ciutacu a dat dovadă de spirit de luptă, fiind aproape chiar şi de o accidentare. La final, cîştig de cauză a avut echipa lui Ciutacu, aceasta primind cupa victoriei după un dramatic şi totodată spectaculos 61-60.

Pe lîngă banii obţinuţi din vînzarea biletelor la preţul de 15 lei, organizatorii au obţinut şi aproximativ 4.500 de lei, fonduri ce vor fi utilizate pentru sprijinirea proiectelor de responsabilizare civică ale liceenilor din Capitală.


Baschet în scaun
Un moment emoţionant s-a petrecut după primul sfert, atunci cînd lumea prezentă a avut ocazia să vadă la lucru "naţionala" de baschet în scaune cu rotile. Mircea Badea s-a aşezat la un moment dat într-un scaun, schimbînd pase cu baschetbaliştii "tricolori".

"Pe viitor sper să facem şi un meci de box!"
Mircea Badea

"Atmosfera de aici mi-a arătat că ceea ce fac cei tineri este întotdeauna mai bun decît ce fac ceilalţi"
Victor Ponta, prim-ministru

"Bine ar fi să avem mai des astfel de întîlniri cu profesionişti ai baschetului, dar şi cu oameni care se implică în dezvoltarea sportului"
Octavian Belu, antrenor lot olimpic de gimnastică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
danicorban
danicorban  •  27 Ianuarie 2013, 15:14

Se vede in poza cat de bine l-a tinut Badea pe Ponta. NOT : ))

georgica.becali
georgica.becali  •  27 Ianuarie 2013, 10:08

meciul a fost caritabil banii stransi vor fi donati familiei voiculescu pentru ca motanul felix sa se bucure de pachete la jilava

comandhori
comandhori  •  27 Ianuarie 2013, 09:23

Cine spunea ca baschetul nu poate fi sport al maselor se pare ca s-a inselat ,din moment ce pot juca toti boii.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează