SPORTURI  »  BASCHET  »  INCIDENT

FOTO Imagini EXCLUSIVE din salonul în care este internat John McClain, unul dintre baschetbaliștii înjunghiați: "Bodyguarzii nu ne-au luat nicio clipă apărarea!"

foto: Libertatea +7   FOTO
foto: Libertatea

Articol de - Publicat luni, 17 septembrie 2018 13:02

Baschetbaliștii americani Darrell Bowie (25 de ani) și Joseph McClain (24 de ani), legitimați la ACS Cuza Sport Brăila, au fost înjunghiați sâmbătă noapte la o terasă din oraș (detalii AICI).

John McClain a rămas internat la Spitalul din Brăila și se află în acest moment în afara oricărui pericol. Americanul a oferit detalii despre incidentul de pe terasa " Music Pub", susținând că oamenii de ordine nu au intervenit pentru a-i apăra.
mcclain 5
foto: Libertatea

"Am ieșit cu colegii să sărbătorim. Iar un tip necunoscut a venit asupra noastră. S-a năpustit fără vreun argument. Nu sunt sigur dacă bodyguarzii ne-au lovit, erau prea mulți tipi în acea încăierare. Dar un lucru este sigur: nu ne-au luat nicio clipă apărarea!

Am discutat cu familia. I-am spus mamei că sunt ok acum și să nu-și facă griji", a declarat John de pe patul de spital pentru Libertatea.

Vezi și: VIDEO Dasaev, agresorul celor 2 baschetbaliști americani din Brăila, s-a predat astăzi » Reacția avocatei interlopului: "A fost agresat și s-a apărat cum a putut!"

Cine e principalul suspect în cazul atacului asupra baschetbaliștilor americani din Brăila » A fost la închisoare pentru proxenetism și a măcelărit un rival cu săbii și topoare!

Mesaj disperat al managerului clubului baschetbaliștilor înjunghiați la Brăila: "Rog autoritățile locale să ia măsuri urgente!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
1550146758377751
Maria Mara  •  17 Septembrie 2018, 18:38

Chiar ,Doamne fereste cum arata spitalul acela,nu mi vine sa cred,Braila este un oras mare am fost acolo de mai multe ori,ce naiba se petrece ,noptierele acelea sunt din anii '50 si pe jos ce D zeu este ,arata a linoleum .Este o rusine ce se petrece cu acei sportivi,nu sunt ei vinovati ca au fost adusi aici .Daca localnicii nu sunt de acord ca sa joace straini in echipele lor acest lucru ar trebui rezolvat cu autoritatile din localitate.Ce se petrece in anumite locuri este primitivism si barbarism cum ar fi fost ca,muresenii sa i ia la bataie pe sportivii negri sau straini.Fara suparare politia si jandarmeria de acolo sunt de vina,daca ar fi disciplina n ar avea loc asemenea episoade.Este o pata si o rusine foarte mare ptr natiunea romana,acum au ce vedea americanii din nou .Din cauza acelui spital si acestor criminali interlopi asa va fi catalogata toata tara .In general in Sud este debandada mare fara suparare,prea multa hotie,prea multa opulenta ,prea multe crime ,prea multe batai si femei ucise cu singe rece.Sa nu credeti ca D zeu vrea asta .Mentalitatea de *** a unora ,educatia si bunul simt care sunt pierdute de sub control.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mariuss72
mariuss72  •  17 Septembrie 2018, 15:24

Imagini dintr-un grajd din lumea a treia.

hai_d1nam0
hai_d1nam0  •  17 Septembrie 2018, 15:11
Postat de aress123 pe 17 Septembrie 2018, 14:07

La noi banii se cheltuiesc anapoda...pe biserici, stadioane, chefuri electorale, iar grosul intra in buzunarele alesilor. Toate astea intra la capitolul paine si circ pentru popor....bine painea cam putina, ca ne tine de foame circul.

corect

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close