SPORTURI  »  BASCHET  »  EUROBASKET 2017

GALERIE FOTO Jucătorii României și Ghiță Mureșan, sesiune de autografe înaintea debutului la EuroBasket

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor +11   FOTO
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 31 august 2017 20:55

Federația Română de Baschet a organizat joi seară, de la ora 19:30, o întâlnire între jucătorii naționalei României și fanii "tricolorilor".

Întâlnirea a avut loc la ”Cortul BT” de lângă stadionul Cluj Arena. Zeci de persoane au venit să ia autografe de la jucătorii României înaintea meciului de vineri, de la EuroBasket 2017, cu naționala Cehiei, de la ora 20:30, în direct la TVR 2 și TVR HD. 

La întâlnirea cu fanii și-a făcut apariția și Ghiță Mureșan.

Lotul României este format din jucătorii Vlad Moldoveanu (Demir Insaat Buyukcekmece Basket) – căpitan, Andrei Mandache (CSM Oradea, Alexandru Olah (U BT Cluj), Emanuel Căţe (Club Basquet Prat), Rolland Torok (U BT Cluj), Cătălin Baciu (Steaua Bucureşti), Nandor Kuti (U BT Cluj), Bogdan Nicolescu (CSM Oradea), Titus Nicoară (BCM U Piteşti), Radu Paliciuc (CSU Sibiu), Cătălin Petrişor (Phoenix Galaţi) şi Octavian Popa Calotă (BC Timişoara).
Antrenori: Marcel Ţenter şi Milorad Perovici.

Citește și: O competiţie cât un continent » Aici ai toate datele despre EuroBasket 2017 de la Cluj, care are loc între 31 august și 17 septembrie 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close