SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Haos în NBA din cauza COVID-19! Kevin Durant a răbufnit, după ce a jucat doar 19 minute și a fost scos de pe teren după un test pozitiv: „Eliberați-mă!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2021 11:49 / Actualizat sambata, 06 februarie 2021 12:18

Toronto Raptors a învins Brooklyn Nets, scor 123-117, iar legendarul Kevin Durant (32 de ani) a fost informat de oficialii NBA să părăsească terenul în sfertul trei.

A fost haos pe teren la meciul dintre Nets și Raptors, câștigat de canadieni cu scorul de 123 la 117. Pentru prima dată după 866 de meciuri începute ca titular, Kevin Durant a fost rezervă la partida disputată în Scotiabank Arena.

Kevin Durant, scos de pe teren în timpul meciului

Înainte de meci, baschetbalistul american a avut contact cu o persoană care a avut un test neconcludent de COVID-19. Chiar dacă Durant a avut trei teste negative înainte de partida cu Toronto Raptors, acesta nu a fost lăsat să intre pe teren până nu a sosit testul negativ al contactului.

În sfertul trei, cei din staff au fost informați despre faptul că persoana considerată contact al lui Kevin Durant a ieșit pozitivă la un alt test COVID-19, iar dublul campion NBA a fost scos de pe teren după ce a evoluat doar 19 minute. „Eliberați-mă” a fost mesajul postat de Kevin Durant pe contul său de Twitter.

VIDEO. Ronaldinho a participat la un concurs NBA de Slam Dunk

Citește și alte știri de actualitate:

Sorana Cîrstea, momente șocante pe teren! Criză de nervi la adresa antrenorului: „Taci din gură!” » I-a cerut arbitrei să-l avertizeze

Simona Halep, detalii despre accidentare înainte de Australian Open: „M-am chinuit puțin! Am făcut tratament”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close