SPORTURI  »  BASCHET  »  INCIDENT

Interviu cu patronul echipei celor doi baschetbaliști înjunghiați: "Aduc alții dacă ei pleacă" » Ar fi recurs la un gest incredibil pentru ca echipa lui să promoveze

foto: Libertatea
foto: Libertatea

Articol de - Publicat luni, 17 septembrie 2018 13:21

Baschetbaliștii americani Darrell Bowie (25 de ani) și Joseph McClain (24 de ani), legitimați la ACS Cuza Sport Brăila, au fost înjunghiați în noaptea de sâmbătă spre duminică la o terasă din oraș! (Detalii pe larg, AICI)

Mircea Totolici, patronul clubului brăilean, a acordat un interviu pentru Libertatea în care a vorbit despre incidentul în care au fost implicați cei doi jucători ai echipei sale.

Conform sursei citate, Totolici și-ar fi amanetat casa pentru ca echipa lui să poată promova în prima ligă, ceea ce ar fi reprezentat o ambiție în fața "rivalilor" din orașul vecin Galați. Totuși, acesta exclude vehement posibilitatea să fi împrumutat bani de la "Dasaev", temutul interlor bănuit că ar sta în spatele înjunghierii celor doi sportivi. 

"Au fost niște probleme financiare, un an a fost oprită finanțarea. Nu mi-am amanetat casa, dar am fost ajutat, într-adevăr, cu sprijin financiar, de oameni din jurul echipei, de oameni de bine din Brăila. M-am dus cu jalba la ei. Nici vorbă, însă, de acest Dasaev!

Eu, personal, nu îl șțiam pe «Dasaev». Dar am aflat cine e după ce unul dintre americani, Keys, cel care a venit de anul trecut la echipă, mi-a trimis o poză cu el din bar, la două minute după incident", a declarat acesta. 

"Aduc alții dacă ei pleacă"

Mircea Totolici a vorbit și despre posibilitatea ca Joseph McClain și Darrell Bowie să părăsească echipa după incidentul șocant în care au fost implicați.

"Aduc alții dacă ei pleacă. Și ne bazăm pe români, pe Damian, Movileanu, Voiculeț, Urdă, Halici, Sava, Chiriac...".

"A fost ambiția mea să promovăm, mai ales că eu sunt din Galați, iar ei duseseră deja echipă în primul eșalon" Mircea Totolici, patron ACS Cuza Sport Brăila

Interviul integral cu Mircea Totolici poate fi citit AICI!

  • CONTEXT: Cei doi sportivi au fost atacați cu cuțite și loviți cu sticle într-un bar. Aceștia au fost transportați de urgență la spital, unde au fost operați. Starea lui McClain este stabilă, iar veștile au început să fie mai bune și în ceea ce privește situația lui Darrell Bowie, transportat ieri cu un elicopter SMURD la București. (Toate detaliile, AICI)

Vezi și: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează