SPORTURI  »  BASCHET  »  JAF

Jefuit în timp ce era în propria casă! Un baschetbalist român a pierdut o sumă importantă de bani

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 aprilie 2017 14:26

Adrian Tudor, baschetbalistul celor de la BCM U Pitești, a fost jefuit în această dimineață.

În timp ce el se afla în casă, un hoț a intrat în sufragerie și i-a furat portofelul, în care avea o sumă importantă de bani.

Baschetbalistul de 32 de ani, jucător important pentru naționala României, a postat un mesaj pe Facebook și mai multe fotografii cu cel care a intrat în casă, sperând că cineva îl va recunoaște.

"Eram sus și mă îmbrăcam. Am coborat la doua minute dupa ce hoțul a ieșit. Mi-am dat seama de asta după ce am văzut imaginile de pe camerele de supraveghere", a spus Tudor pentru ziarulring.ro.

"Dacă cineva din Pitești îl știe, vă rog să mă contactați! Azi, la 11:27, a intrat și a furat o sumă importantă de bani din casa unde stau! Mă ajuta și niste share-uri!!" mesajul lui Tudor pe Facebook

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1488045394551357
Sebastian Palainea  •  05 Aprilie 2017, 15:33

***... este jucatorul lui BCM U Pitesti.... O simpla cautare pe Google si pe site-urile de specialite din tara sau un pachet minim de cunostiinte din sport puteau sa va arate asta... dar na.. jurnalisti sportivi de gsp... ce sa le ceri... putina documentare???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cobra_z
cobra_z  •  05 Aprilie 2017, 15:23

seamana cu sumudica...varog sa verificati daca suspectul are alibi la ora aia : vorbea cu becali la telefon sau aranja cu hagi meciurile directe...daca nu , saltati-l !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează