SPORTURI  »  BASCHET  »  SCANDAL

Khloe Kardashian, încă un scandal monstru cu un star din NBA! Forțat să facă test de paternitate

Khloe Kardashian și Tristan Thompson, reuniți de un scandal +12   FOTO
Khloe Kardashian și Tristan Thompson, reuniți de un scandal

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 mai 2020 21:49

Tristan Thompson, starul celor de la Cleveland, a făcut un test de paternitate după ce americanca Kimberly Alexander a susținut că este tatăl copilului ei. Rezultatul a fost negativ.

Presa din America vuiește după scandalul provocat în jurul lui Thompson, fostul iubit al lui Khloe Kardashian. Khloe și Tristan Thompson au apelat la avocați pentru a trimite o scrisoare oficială unei femei care a declanșat un scandal imens, susținând că baschetbalistul este tatăl copilului ei: „Oprește imediat defăimarea lor cu dezinformări mailițioase, minciuni și lucruri fabricate. E evident că motivul acestui spectacol este faptul că vei 15 minute de faimă. Clienții noștri nu vor permite așa ceva”. 

+8 FOTO

Testul a ieșit negativ

Starul lui Cleveland a făcut un test de paternitate, iar rezultatul a fost negativ. Acesta recunoaște că a întreținut relații sexuale cu Kimberly Alexander, dar cu 4 ani înaintea nașterii. Reacția femeii care se consideră nedreptățită a venit imediat. Ea a cerut repetarea testului de parternitate.

Thompson a înșelat-o pe Khloe

Khloe Kardashian și Tristan Thompson au avut o relație începând cu anul 2017. Cei doi au împreună o fată în vârstă de doi ani. S-au despărțit în februarie 2019, după ce baschetbalistul a înselat-o cu Jordyn Woods.

Citește și alte știri din baschet:

Medicul campioanei Europei la baschet, ȚSKA Moscova, a murit din cauza coronavirusului

Dennis Rodman, întâlnire senzațională cu Kim Jong-Un, la Phenian: „Eram morți de beți. A început să cânte, apoi a adus niște fete”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close