BASCHET  ·  SCANDAL

Khloe Kardashian, încă un scandal monstru cu un star din NBA! Forțat să facă test de paternitate

Khloe Kardashian și Tristan Thompson, reuniți de un scandal +13 FOTO
Khloe Kardashian și Tristan Thompson, reuniți de un scandal

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 mai 2020 21:49

Tristan Thompson, starul celor de la Cleveland, a făcut un test de paternitate după ce americanca Kimberly Alexander a susținut că este tatăl copilului ei. Rezultatul a fost negativ.

Presa din America vuiește după scandalul provocat în jurul lui Thompson, fostul iubit al lui Khloe Kardashian. Khloe și Tristan Thompson au apelat la avocați pentru a trimite o scrisoare oficială unei femei care a declanșat un scandal imens, susținând că baschetbalistul este tatăl copilului ei: „Oprește imediat defăimarea lor cu dezinformări mailițioase, minciuni și lucruri fabricate. E evident că motivul acestui spectacol este faptul că vei 15 minute de faimă. Clienții noștri nu vor permite așa ceva”. 

+14 FOTO

Testul a ieșit negativ

Starul lui Cleveland a făcut un test de paternitate, iar rezultatul a fost negativ. Acesta recunoaște că a întreținut relații sexuale cu Kimberly Alexander, dar cu 4 ani înaintea nașterii. Reacția femeii care se consideră nedreptățită a venit imediat. Ea a cerut repetarea testului de parternitate.

Thompson a înșelat-o pe Khloe

Khloe Kardashian și Tristan Thompson au avut o relație începând cu anul 2017. Cei doi au împreună o fată în vârstă de doi ani. S-au despărțit în februarie 2019, după ce baschetbalistul a înselat-o cu Jordyn Woods.

Citește și alte știri din baschet:Cum și-a atras Emi Pian dușmănia clanurilor din București. Pe Florin Salam l-a supus total și a nesocotit o lege nescrisă a clanurilor interlope
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1