BASCHET  ·  SCANDAL

Khloe Kardashian, încă un scandal monstru cu un star din NBA! Forțat să facă test de paternitate

Khloe Kardashian și Tristan Thompson, reuniți de un scandal +13 FOTO
Khloe Kardashian și Tristan Thompson, reuniți de un scandal

Duminica, 17 Mai, 21:49

Tristan Thompson, starul celor de la Cleveland, a făcut un test de paternitate după ce americanca Kimberly Alexander a susținut că este tatăl copilului ei. Rezultatul a fost negativ.

Presa din America vuiește după scandalul provocat în jurul lui Thompson, fostul iubit al lui Khloe Kardashian. Khloe și Tristan Thompson au apelat la avocați pentru a trimite o scrisoare oficială unei femei care a declanșat un scandal imens, susținând că baschetbalistul este tatăl copilului ei: „Oprește imediat defăimarea lor cu dezinformări mailițioase, minciuni și lucruri fabricate. E evident că motivul acestui spectacol este faptul că vei 15 minute de faimă. Clienții noștri nu vor permite așa ceva”. 

+14 FOTO

Testul a ieșit negativ

Starul lui Cleveland a făcut un test de paternitate, iar rezultatul a fost negativ. Acesta recunoaște că a întreținut relații sexuale cu Kimberly Alexander, dar cu 4 ani înaintea nașterii. Reacția femeii care se consideră nedreptățită a venit imediat. Ea a cerut repetarea testului de parternitate.

Thompson a înșelat-o pe Khloe

Khloe Kardashian și Tristan Thompson au avut o relație începând cu anul 2017. Cei doi au împreună o fată în vârstă de doi ani. S-au despărțit în februarie 2019, după ce baschetbalistul a înselat-o cu Jordyn Woods.

Citește și alte știri din baschet:Cel mai frumos copil din România s-a transformat într-o tânără superbă. Cum arată acum Noelle

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Hamburger - Wehen Wiesbaden

Digi 1
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Heidenheim - Erzgebirge Aue

Digi 2
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Dynamo Dresden - Stuttgart

Digi 4
16:30 Fotbal, Bundesliga

Monchengladbach - Union Berlin

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:00 Fotbal, Bundesliga

Padeborn - Borussia Dortmund

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1