SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

LeBron James a făcut show la revenirea după accidentare » Nou record personal reușit de „Regele” din NBA

LeBron James a revenit după o accidentare
LeBron James a revenit după o accidentare

Articol de - Publicat duminica, 06 februarie 2022 20:59 / Actualizat duminica, 06 februarie 2022 21:11

LeBron James (37 ani) a marcat 29 de puncte la revenirea sa pe teren, fiind esențial pentru Los Angeles Lakers în victoria împotriva celor de la New York Knicks, scor 122-115, după prelungiri

Los Angeles Lakers a reușit un meci incredibil. Condusă cu 21 de puncte în prima repriză, echipa californiană a întors spectaculos meciul și a înregistrat cea mai impresionantă revenire în actualul sezon, scor 122-115.

LeBron James, decisiv la revenire

James, care a ratat ultimele cinci meciuri din cauza unei accidentări la genunchi, a adăugat 29 de puncte, 13 recuperări și 10 pase decisive pentru a înregistra cea de-a 103-a „triplă-dublă” din carieră. 

103 „triple-duble”a reușit LeBron James în cele 1347 de meciuri jucate în NBA până acum

Pe lângă prestația convingătoare a „regelui” din NBA, Malik Monk a contrinuit și el cu 29 de puncte, în timp ce Anthony Davis, celălalt superstar al lui Lakers, a înscris 28 de punte. De cealaltă parte, RJ Barrett a marcat 36 de puncte pentru Knicks, dar nu a putut preveni o a cincea înfrangere în șase meciuri pentru franciza din New York.

După victoria obținută, Los Angeles Lakers rămâne pe locul 9 în Conferința de Vest, cu 26 de victorii și 28 de înfrângeri, în timp ce New York Knicks își păstrază poziția a 12-a în Conferința de Est, cu 24 de victorii și 29 de înfrângeri.

Citește și alte știri despre baschetul din NBA:

Kyrie Irving, superstarul de la Brooklyn Nets, rămâne în continuare ferm cu privire la refuzul vaccinării

Kyrie Irving a fost decisiv pentru Brooklyn la marea sa revenire! » Fusese suspendat de propriul său club fiindcă a refuzat să se vaccineze

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează