SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Kyrie Irving a fost decisiv pentru Brooklyn la marea sa revenire! » Fusese suspendat de propriul său club fiindcă a refuzat să se vaccineze

Kyrie Irving// Foto: IMAGO / Icon SMI
Kyrie Irving// Foto: IMAGO / Icon SMI

Articol de GSP - Publicat joi, 06 ianuarie 2022 11:40 / Actualizat joi, 06 ianuarie 2022 16:13

Kyrie Irving (29 ani), absent de mai bine de șase luni din cauza faptului că a refuzat să se vaccineze, a revenit pe terenul de baschet. Coordonatorul de joc a înscris 22 de puncte în victoria lui Brooklyn Nets în fața Indianei Pacers (129-121).

Înlăturat din NBA chiar de propria echipă la începutul sezonului pe motiv că nu este vaccinat, Kyrie Irving a fost acceptat din nou în cadrul clubului, asta după ce oficialii lui Brooklyn Nets au realizat că au nevoie de superstarul american. 

Nadal, poziție categorică în scandalul creat în jurul lui Djokovic la Australian Open: „Dacă voia, putea să joace fără probleme”
AUSTRALIAN OPEN
Nadal, poziție categorică în scandalul creat în jurul lui Djokovic la Australian Open: „Dacă voia, putea să joace fără probleme”

Totuși, din cauza protocolului de sănătate instituit în statul New York, Irving nu are încă voie să joace în meciurile de pe teren propriu, dat fiind statutul său de nevaccinat, însă va putea fi pe terenul de baschet la meciurile din deplasare ale echipei sale.

Cum s-a prezentat Irving după 6 luni de absenţă

În meciul cu Indiana Pacers, la marea sa revenire, baschetbalistul de 29 ani a fost întâmpinat atât cu aplauze, cât și cu huiduieli. A reușit să înscrie 22 de puncte, să recupereze de 3 ori posesia și i-a asistat pe colegii lui în 4 rânduri, suficient pentru a contribui la victoria echipei, 129-122. 

Irving a fost lăudat după meci atât de antrenor, cât și de colegii săi, Kevin Durant a fost impresionat de calmul și energia acestuia, în timp ce Steve Nash, antrenorul lui Nets, s-a declarat extrem de mulțumit de prestația lui Kyrie, concluzionând ca este „același mare jucător, nu s-a schimbat deloc în aceste 6 luni”.

Povestea necunoscută a lui Ronny Rosenthal, campion cu Liverpool: „Tata e născut în București! Încă urmărește la TV tot ce e legat de România”
INTERVIURILE GAZETEI
Povestea necunoscută a lui Ronny Rosenthal, campion cu Liverpool: „Tata e născut în București! Încă urmărește la TV tot ce e legat de România”

Brooklyn Nets a depăşit perioada nefastă

Kevin Durant a fost cel mai bun marcator cu 39 de puncte pentru Nets, în timp ce James Harden, celălalt superstar din Brooklyn, deși a ratat toate aruncările de la distanță, a contribuit cu 18 puncte. 

Brooklyn Nets a încheiat astfel o serie de 3 înfrângeri consecutive și rămâne a doua în conferința de Est, în spatele lui Chicago Bulls.

  • articol de Sebastian Andrei Cristian

Citește și:

Povestea incredibilă a lui Ja Morant, baschetbalistul de elită descoperit din întâmplare » Totul a plecat de la foamea unui antrenor!

Bazinul de înot Rapid a fost redeschis, după aproape 3 luni de la accidentul în care 18 copii au fost intoxicați. Anunțul Poliției despre stadiul anchetei

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
maxp
maxp  •  06 Ianuarie 2022, 23:56

Bai, da ce informații au ăștia legate de vaccin ca prefera sa își încheie cariera decât sa se vaccineze?! Ăștia-s în lumea lor, pe bune, băiatul asta probabil ca face parte din plebea care tot crede ca e asuprit și nu poate fi egal cu ceilalți, și ca lumea asta e o înscenare a manipulatorilor care încearcă sa ne controleze, deși lumea asta care s-a însănătoșit teribil i-a dat șansă unuia care odată ar fi fost asuprit, sa devina un star și milionar în euro. Adică n-ar trebui sa fie cam primul care sa aibe încredere?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează