GSP.RO  »  SPORTURI  »  NBA

Kyrie Irving, superstarul de la Brooklyn Nets, rămâne în continuare ferm cu privire la refuzul vaccinării

Kyrie Irving // Foto: Imago
Kyrie Irving // Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 ianuarie 2022 16:20 / Actualizat miercuri, 19 ianuarie 2022 16:36

Kyrie Irving (29 ani) rămâne ferm pe poziţie: nu se va vaccina împotriva Covid-19, în ciuda faptului că echipa sa, Brooklyn Nets, are probleme de lot după accidentarea lui Kevin Durant.

Irving, coordonatorul de joc al echipei din New York, nu a fost lăsat să joace timp de 6 luni din cauza faptului că refuză să se vaccineze. Oficialii clubului din Brooklyn s-au răzgândit între timp și l-au reprimit în lot. 

Conform protocolului de sănătate instituit în statul New York, Irving nu are voie să joace în meciurile de pe teren propriu, dat fiind statutul său de nevaccinat, el va putea fi pe terenul de baschet doar la meciurile din deplasare ale echipei sale.

Kyrie Irving a fost decisiv pentru Brooklyn la marea sa revenire! » Fusese suspendat de propriul său club fiindcă a refuzat să se vaccineze
NBA
Kyrie Irving a fost decisiv pentru Brooklyn la marea sa revenire! » Fusese suspendat de propriul său club fiindcă a refuzat să se vaccineze

Kyrie Irving refuză în continuare să se vaccineze

Oficialii clubului din Brooklyn își doresc să se bazeze pe Irving în fiecare meci, nu doar în duelurile din deplasare, mai ales după accidentarea lui Durant, care va lipsi cel puțin o lună de acum. Insă, pentru a se întâmpla acest lucru, e nevoie ca baschetbalistul de 29 ani să se vaccineze, ceea ce e foarte puțin probabil, conform chiar lui Kyrie.

Viața mea nu înseamnă doar baschet, majoritatea timpului mi-l petrec în afara NBA. Așadar e alegerea mea dacă nu vreau să ma vaccinez. Nu cred că ar trebui să amestec baschetul cu viața reală. 

Îmi place să joc pentru Brooklyn Nets, dar am stat departe de fenomen suficient timp și am reușit să mă gândesc la decizia de a nu mă vaccina, să o procesez, să fiu puternic, să înțeleg că unii oameni vor fi de acord cu mine și alții nu”, a declarat superstarul lui Nets, Kyrie Irving, de 7 ori selecționat în All-Star Game-ul din NBA.

  • Articol de Sebastian Cristian Andrei

Citește și alte știri din baschet: 

Lecție de istorie de la un star din prima ligă: „Baba Novac e și-al sârbilor, și-al românilor, suntem neam de războinici”

Povestea incredibilă a lui Ja Morant, baschetbalistul de elită descoperit din întâmplare » Totul a plecat de la foamea unui antrenor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1923stx
1923stx  •  20 Ianuarie 2022, 11:59

Haideti posedatilor, sariti pe el..

morzadobflicster
morzadobflicster  •  19 Ianuarie 2022, 21:08

Fara Kyrie, Brooklyn nu are cum sa castige. Kevin Durant si Kyrie sunt fosti campioni, au experienta mare de playoff, stiu cum sa gestioneze momentele importante. Au incredere de sine, pe cand Harden a fost intotdeauna mediocru in playoff, chiar si in anul in care a fost MVP in sezonul regulat. Asa ca Nets au nevoie de un guard foarte bun in playoff ca sa castige, iar acela e Kyrie. KD nu face fata singur, sau in tandem cu Harden. Kyrie si KD stiu si sa impulsioneze echipa, pe cand barbosul se asteapta sa fie primadona si echipa sa il serveasca. Cat despre vaccin, asta e, America e America, si ai libertatea de a avea optiuni personale, cu consecinte sau fara. Probabil ca isi permite sa nu fie platit pentru meciurile de acasa. In felul asta are mai mult timp pentru activitati de caritate.

rumunek
rumunek  •  19 Ianuarie 2022, 18:57

Kyrie e doar unu. Sunt alte sute de baschetbaliști, unii mai buni, alții mai slabi, nu doar în NBA, dar și in G-League, care s-au vaccinat pentru a putea juca. Pentru unii, contractele de 10 zile sunt șansa vieții lor. Pentru Kyrie baschetul nu e totul. Știam asta, de când a plecat de la Cleveland, după titlul de campion, și nu a reușit nicăieri să-și găsească locul. De ce ajungem să vorbim doar despre el? NBA oferă spectacol cu sau fără Kyrie, iar Nets poate pierde sau câștiga, cu sau fără Kyrie. Dar sigur Nets nu vor câștiga nimic fără KD, garantat! El e vaccinat, cu toate că are toate titlurile posibile și deja o vârstă. Pentru el, baschetul e important, chiar dacă nu e totul în viață.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează