SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

VIDEO LeBron James a aruncat microfonul și a ieșit din sala de conferințe: „N-are niciun sens! Nu înțeleg ce se întâmplă și mă enervează”

Fotbalul nu este singurul sport în care se nasc controverse puternice pe tema arbitrajului.
Fotbalul nu este singurul sport în care se nasc controverse puternice pe tema arbitrajului.

Articol de - Publicat marti, 23 aprilie 2024 15:48 / Actualizat marti, 23 aprilie 2024 18:25

Fotbalul nu este singurul sport în care se nasc controverse puternice pe tema arbitrajului. LeBron James, starul lui LA Lakers, a lansat un atac puternic referitor la pasivitatea centrului de reluări după eșecul dramatic suferit de echipa sa în fața celor de la Denver, scor 99-101.

LeBron le-a cerut scuze jurnaliștilor prezenți la conferința de presă pentru că nu a răspuns tuturor întrebărilor pe care le-a primit și le-a explicat că situația îl scoate, pur și simplu, din sărite. Starul NBA a capitulat, în cele din urmă, din cauza nervilor. A lăsat microfonul pe masă și a plecat de la conferință.

VIDEO LeBron James, atac fără precedent: „Mă scoate din sărite rahatul ăsta!”

„Da, e un eșec dureros pentru noi. Nu înțeleg ce se întâmplă cu arbitrajul. Nu înțeleg ce se petrece în centrul de reluări. Am mai zis-o. D'Lo (n.r.- Russell) a fost lovit în față evident pe pătrundere. De ce naiba mai avem posibilitatea de a revedea fazele?! Asta nu are niciun sens pentru mine. Pur și simplu n-are sens! Mă scoate din sărite. Scuze că nu am răspuns tuturor întrebărilor, dar rahatul ăsta...

Apoi am văzut și ce s-a întâmplat în meciul 76ers-Knicks. Ce facem aici?!”, a răbufnit LeBron James. A lăsat microfonul pe masă și a părăsit imediat sala de conferințe.

Denver a recuperat 20 de puncte și a învins-o pe Lakers în ultima secundă

Denver Nuggets a revenit fantastic în al doilea meci al seriei contra lui LA Lakers, din primul tur al play-off-ului Conferinței de Vest. Campionii en titre s-au impus 101-99, grație unui coș reușit în ultima secundă de Jamal Murray.

Denver Nuggets, deținătoarea trofeului NBA, conduce cu 2-0 seria contra lui Los Angeles Lakers. Meciul de marți noapte a fost un veritabil thriller. Formația din California a avut 20 de puncte avans la jumătatea sfertului cu numărul 3, dar a cedat într-un final incandescent.

Denver Nuggets, victorie în ultima secundă contra lui LA Lakers

LeBron, Davis și colegii s-au apărat perfect în primele două sferturi. Nuggets a avut procentaj de sub 43% la aruncările de două puncte și a intrat la pauza mare cu doar 44 de puncte.

Diferența a continuat să crească, dar Jokic, Murray și Porter s-au activat în secvențele decisive.

Ultimele 20 de secunde au fost palpitante. LeBron a reușit un crossover și a rămas singur la linia de 3 puncte. A ratat aruncarea. Ultima posesie i-a aparținut lui Jamal Murray. Americanul de 27 de ani a adus victoria cu un step back de senzație, peste Anthony Davis, cel mai bun apărător al lui Lakers.

Nikola Jokic a încheiat cu un triple double (27 de puncte, 20 de recuperări și 10 pase decisive). La victorie lui Denver au mai contribuit Porter (22 de puncte), Murray (20), Gordon (14), Braun (10), Caldwell-Pope (6) și Watson (2).

Din tabăra lui Lakers s-au evidențiat Davis (32 de puncte), LeBron (26) și Russel (9).

Nuggets conduce cu 2-0. Seria se mută în LA. Următoarele două meciuri sunt programate pe 26 și 28 aprilie.

Victorii pe linie pentru gazde: situația din play-off-ul NBA

Conferința de Est:

  • Boston - Miami 1-0
  • Cleveland - Orlando 2-0
  • New York - Philadelphia 2-0
  • Milwaukee - Indiana 1-0

Conferința de Vest:

  • Oklahoma - New Orleans 1-0
  • LA Clippers - Dallas 1-0
  • Denver - LA Clippers 2-0
  • Minnesota - Phoenix 1-0

Citește și alte știri din baschet:

S-a retras unul dintre cei mai spectaculoși și mai carismatici baschetbaliști din NBA
NBA
S-a retras unul dintre cei mai spectaculoși și mai carismatici baschetbaliști din NBA
All star pentru Jocurile Olimpice! SUA vine cu toate vedetele din NBA la Paris: Lebron James și Curry deschid lista
BASCHET
All star pentru Jocurile Olimpice! SUA vine cu toate vedetele din NBA la Paris: Lebron James și Curry deschid lista

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  23 Aprilie 2024, 16:14

Retrage-te cocalarule

Vezi toate comentariile (1)
Comentează