SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Sezon marcat de eșec pentru Los Angeles Lakers » Echipa lui LeBron James a ratat calificarea în play-off

Anthony Davis, foto: Imago
Anthony Davis, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 aprilie 2022 13:37 / Actualizat miercuri, 06 aprilie 2022 16:46

Los Angeles Lakers a fost învinsă, miercuri dimineața, de Pheonix Suns, scor 121-110 și a ratat orice șansă de a se mai califica în play-off-ul din NBA.

Echipa din California a avut un sezon mult sub așteptările fanilor, iar calificarea în post-sezon rămâne doar un vis în acest an pentru LeBron James și celelalte vedete de la Lakers.

Dublu campion cu Dinamo, amintire de la accidentul îngrozitor în care și-a pierdut cel mai bun prieten: „Tata îi făcuse costumul de mire. A zburat pe geam, eu am zburat pe culoar”
GSP LIVE
Dublu campion cu Dinamo, amintire de la accidentul îngrozitor în care și-a pierdut cel mai bun prieten: „Tata îi făcuse costumul de mire. A zburat pe geam, eu am zburat pe culoar”

Los Angeles Lakers a ratat calificarea în play-off-ul NBA

Fără LeBron James, în continuare accidentat, Los Angeles Lakers a suferit a 7-a înfrângere consecutivă, Pheonix Suns, liderul din Conferința de Vest, fiind un adversar mult prea puternic. 

Russell Westbrook (28 de puncte, 5 recuperări și 3 assisturi) și Anthony Davis (21 de puncte, 13 recuperări și 1 assist) au făcut tot posibilul pentru a menține speranța californienilor, însă meciul a fost câștigat fără prea mari emoții de Pheonix, vicecampioana din NBA, scor 121-110. Devin Booker a fost cel mai bun marcator al formației din Arizona (32 de puncte).

„Suntem extrem de supărați. I-am dezamăgit pe fanii noștri, am dezamăgit conducerea. Nu pun eșecul pe seama lipsei de efort. Băieții au luptat până în ultima secundă. Suntem cu toții cu moralul la pământ”, a declarat după meci Frank Vogel, antrenorul lui Los Angeles Lakers.

doar de 4 oria ratat LeBron James calificarea în play-off în cei 19 ani petrecuți în NBA până acum

Citește și alte știri despre baschet:

Mihai Silvășan, entuziasmat după victoria cu Ludwigsburg: „A fost o seară minunată pentru baschetul din România”

VIDEO + FOTO U-BT Cluj-Napoca câștigă primul meci cu Ludwigsburg din sferturile Champions League » Evoluție superbă a clujenilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează