SPORTURI  »  BASCHET  »  LIGA NAŢIONALĂ MASCULINĂ

Meciul BC Târgu Mureş-CSU Braşov a fost amânat din cauza gripei porcine

Articol de GSP - Publicat joi, 03 decembrie 2009 00:00

Federaţia Română de Baschet a decis, joi, ca partida dintre BC Târgu Mureş şi CSU Cuadriopol Braşov, din etapa a 12-a a Ligii Naţionale masculine, să fie amânată, pentru că doi jucători ai braşovenilor sunt infectaţi cu gripă porcină, informează site-ul oficial al forului.

Meciul trebuia să se dispute la data de 5 decembrie, dar a fost amânat pentru 15 decembrie. Formaţia din Braşov a făcut o cerere către federaţie ca partida să fie amânată, după ce cei doi sportivi au fost diagnosticaţi cu virusului gripei noi. În plus, restul echipei se află în carantina, pentru a evita apariţia altor cazuri de îmbolnăvire.

Înainte de disputarea acestui joc, BC Târgu Mureş se află pe locul 12 în clasament, cu 17 puncte, în timp ce CSU Cuadriopol Braşov ocupă ultima poziţie, cu doar 13 puncte şi având o singură victorie la activ.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează