BASCHET  ·  TRAGEDIE

„Mi se pare total lipsit de respect să afli de pe TMZ că cei pe care i-ai iubit au dispărut!”

Luni, 27 Ianuarie, 18:20

Autoritățile din Los Angeles critică site-ul TMZ, cel care a oferit informația morții lui Kobe Bryant.  

Kobe Bryant, unul dintre cei mai mari baschetbaliști ai tuturor timpurilor, a murit duminică seară, la vârsta de 41 de ani, într-un accident de elicopter. Alex Villanueva, șeriful districtului Los Angeles, s-a contrat cu reporterii într-o conferință de presă: „Mi se pare total lipsit de respect să afli de pe TMZ că cei pe care i-ai iubit au dispărut. Este total nepotrivit!”.

Tim Murakami, adjunctul lui Villanueva, a scris pe Twitter: „Înțeleg competiția, dar vă rugăm să ne lăsați timpul necesar pentru a-i anunța personal pe apropiați. E brutal să auzi din media astfel de vești. Ți se rupe inima”. 

TMZ deține informații din interior

Nu e prima dată când TMZ face publice astfel de informații. În 2009, același portal a anunțat moartea lui Michael Jackson, în 2012 a scris despre trecerea în neființă a lui Whitney Houston, iar în 2016 a informat despre moartea lui Prince.  

„Când e vorba de oameni celebri, cei de la TMZ au multe informații din interior. Au legături care le oferă lor informațiile prima dată. Dacă TMZ scrie că o celebritate a murit în Los Angeles, e sigur corect. Din anumite motive gradul lor de veridicitate e foarte mare” 
- Matthew Belloni, redactorul șefi al Hollywood Reporter

Vezi și: Video: Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru. „E o mafie de nu se mai poate„

Libertatea

Comentarii (2)

Vasiliu Daniel  •  28 Ianuarie 2020, 10:13

se refera la familie ... aiurea sa citesti in ziar ca a murit tactu` ..... Oricum in ziua de azi jurnalistii .. sunt doar niste *** .. click bait si atat .... citesti si te crucesti ... am un prieten .. lucra la fanatik .. punea news`urile pe linia galbena.. si`mi povestea cum veneau *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Alexandru Chis  •  28 Ianuarie 2020, 09:35

Cat de *** poti sa fi pe pentru a face astfel de afirmatii?! Ce voiai ca insusi Cel de Sus sa coboare si sa anunte ca un baschetbalist a avut un accident de elicopter si ca a murit? De unde aceasta asertiune a "respectului"? De unde voiai sa afli ca baschetbalistul a decedat? Voiai ca "Cerul" sa dea un comunicat? In fata mortii toti suntem egali, astfel ca degeaba esti condus pe ultimul drum de zeci de mii de aomeni - ca Rudolf Valentino - sau esti urmat numai de catre cei care te-au iubit cu adevarat, ca tot la groapa sfarsest! Fatarnicie si vorbe desarte!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1