SPORTURI  »  BASCHET  »  TRAGEDIE

„Mi se pare total lipsit de respect să afli de pe TMZ că cei pe care i-ai iubit au dispărut!”

Articol de GSP - Publicat luni, 27 ianuarie 2020 18:20

Autoritățile din Los Angeles critică site-ul TMZ, cel care a oferit informația morții lui Kobe Bryant.  

Kobe Bryant, unul dintre cei mai mari baschetbaliști ai tuturor timpurilor, a murit duminică seară, la vârsta de 41 de ani, într-un accident de elicopter. Alex Villanueva, șeriful districtului Los Angeles, s-a contrat cu reporterii într-o conferință de presă: „Mi se pare total lipsit de respect să afli de pe TMZ că cei pe care i-ai iubit au dispărut. Este total nepotrivit!”.

Tim Murakami, adjunctul lui Villanueva, a scris pe Twitter: „Înțeleg competiția, dar vă rugăm să ne lăsați timpul necesar pentru a-i anunța personal pe apropiați. E brutal să auzi din media astfel de vești. Ți se rupe inima”. 

TMZ deține informații din interior

Nu e prima dată când TMZ face publice astfel de informații. În 2009, același portal a anunțat moartea lui Michael Jackson, în 2012 a scris despre trecerea în neființă a lui Whitney Houston, iar în 2016 a informat despre moartea lui Prince.  

„Când e vorba de oameni celebri, cei de la TMZ au multe informații din interior. Au legături care le oferă lor informațiile prima dată. Dacă TMZ scrie că o celebritate a murit în Los Angeles, e sigur corect. Din anumite motive gradul lor de veridicitate e foarte mare” 
- Matthew Belloni, redactorul șefi al Hollywood Reporter

Vezi și: 

Ultimul mesaj trimis de Kobe Bryant înainte să moară! Vorbea cu fiul unei legende și n-a mai apucat să vadă răspunsul

Kobe Bryant a murit! Gică Hagi, mesaj pe Facebook după aflarea teribilei vești

Mii de oameni s-au strâns la Staples Center în LA » Omagiu special la Premiile Grammy

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (2)
1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  28 Ianuarie 2020, 10:13

se refera la familie ... aiurea sa citesti in ziar ca a murit tactu` ..... Oricum in ziua de azi jurnalistii .. sunt doar niste *** .. click bait si atat .... citesti si te crucesti ... am un prieten .. lucra la fanatik .. punea news`urile pe linia galbena.. si`mi povestea cum veneau *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  28 Ianuarie 2020, 09:35

Cat de *** poti sa fi pe pentru a face astfel de afirmatii?! Ce voiai ca insusi Cel de Sus sa coboare si sa anunte ca un baschetbalist a avut un accident de elicopter si ca a murit? De unde aceasta asertiune a "respectului"? De unde voiai sa afli ca baschetbalistul a decedat? Voiai ca "Cerul" sa dea un comunicat? In fata mortii toti suntem egali, astfel ca degeaba esti condus pe ultimul drum de zeci de mii de aomeni - ca Rudolf Valentino - sau esti urmat numai de catre cei care te-au iubit cu adevarat, ca tot la groapa sfarsest! Fatarnicie si vorbe desarte!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează