SPORTURI  »  BASCHET  »  MIAMI HEAT

Miami Heat, un fenomen al prezentului! 24 de victorii consecutive, 9 pînă la recordul lui LA Lakers

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 22 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 22 martie 2013 16:48

Miami Heat a continuat marşul către istoria baschetului! A învins pe Cavaliers, chiar la Cleveland, după un meci mai mult decît electrizant, bifînd al 24-lea succes consecutiv, la doar 9 distanţă de recordul absolut deţinut de Los Angeles Lakers.

Cei din Florida au trăit meciul pe muchie de cuţit. A fost un show marca NBA. Iar erou a fost tocmai LeBron James, cel care a părăsit Cleveland în 2010 pentru a semna cu Miami. Heat a învins, 98-95, iar "The King" James a reuşit un triple-double. Miami a încălzit "Quicken Loans Arena", cu 7 minute rămase din sfertul trei era condusă cu 27 de puncte. Cleveland avea 67-40. Dar LeBron a uitat de unde s-a ridicat în baschet şi a condus formaţia sa spre al 24-lea succes din 3 februarie încoace. A reuşit 25 de puncte, 12 recuperări şi 10 pase decisive. Totul într-o atmosferă ostilă, îndreptată împotriva lui.

Heat are două meciu relativ uşoare în week-end, cu Detroit Pistons şi Charlotte Bobcats, ambele la Miami, apoi se deplasează la Orlando, unde va întîlni pe Magic.

"A fost un come-back bizar, un meci ciudat, dar am învins. Nu ne aşteptam să fim conduşi atît de drastic, dar am revenit şi am cîştigat fenomenal" - LeBron James


De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
mihrp
mihrp  •  22 Martie 2013, 19:40

Draga redactie, puteai sa scrii si din ce perioada a LALakers e recordul de victorii in NBA; asta inseamna documentare serioasa

Vezi toate comentariile (1)
Comentează