BASCHET    •   BASCHETBALIȘTI ÎNJUNGHIAȚI

Patronul localului din Brăila în care cei doi baschetbaliști americani au fost înjunghiați a luat o decizie radicală

FOTO: Cătălin Curcă Facebook

FOTO: Cătălin Curcă Facebook

Articol de — Justin Gafiuc Luni, 01 Octombrie

Au trecut două săptămâni de la incidentul șocant petrecut la Brăila, în care doi baschetbaliști americani au fost înjunghiați pe o terasă din oraș.Proprietarul localului în care s-a petrecut regretabilul incident a recurs, conform presei din Brăila, la o decizie radicală: a scos restaurantul "The Music Pub" la vânzare, anunțând pe rețelele de socializare că renunță la afacere. 

"Afacere de vânzare – PUB/TERASĂ/CLUB! Două terase acoperite (una dintre ele este încălzită), pubul este situat central și complet funcțional – bar/bucătarie). Sisteme de sonorizare profesionale, mobilier, utilaje de bucătarie etc. etc. etc", sună anunțul publicat de Cătălin Curcă pe contul său de Facebook. 

Vezi și:  EXCLUSIV // FOTO "Îl urăsc, a vrut să mă omoare!" » Imagini cutremurătoare cu rănile lui Darrell Bowie, unul dintre baschetbaliștii americani înjunghiați la Brăila de interlopul "Dasaev"

Comentarii (1 ) Adaugă comentariu

remarque  •  04 Octombrie 2018, 23:05

zilele trecute s-a jucat finala Supercupei Romaniei la baschet masculin. Pe GSP nici o stire. Chiar nu exista nimic in afara de Gigi, FCSB, scandal cu interlopi si alte asemenea in tara asta? Penibil

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase