SPORTURI  »  BASCHET  »  CUPE EUROPENE

Patru echipe vor evolua în CEBL! Vezi care sînt!

Articol de GSP - Publicat luni, 04 octombrie 2010 00:00

Echipele de baschet masculin "U" Mobitelco BT Cluj, CSU Sibiu, BCM Elba Timişoara şi Gaz Metan Mediaş vor evolua în grupele Ligii Europei Centrale (CEBL), competiţie care va debuta în luna noiembrie.

Astfel, în grupa roşie au fost repartizate echipele "U" Mobitelco Cluj, CSU Sibiu, Nyregyhaza (Ungaria), Pardubice (Cehia) şi Kapfenberg (Austria), în timp ce în grupa albastră vor evolua BCM Elba Timişoara, Gaz Metan Mediaş, Kormend (Ungaria) şi Novy Jicin (Cehia).

Derby-ul românesc din grupa roşie va avea loc în prima etapă, în 11 noiembrie, la Sibiu, în timp ce timişorenii vor debuta cu o zi mai devreme, pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaş.

Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica la Turneul Final, programat în 25 şi 26 februarie 2011.

La ediţia trecută a CEBL au participat "U" Mobitelco Cluj şi BCM Elba Timişoara, care s-au calificat în Final Four. Clujenii au trecut de Elba în semifinale, la turneul găzduit pe teren propriu, dar ulterior au fost învinşi în finala mare de cehii de la Novy Jicin. În urmă cu doi ani, BCM Elba Timişoara a jucat finala competiţiei, fiind învinsă de ungurii de la Albacomp.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează