SPORTURI  »  BASCHET  »  LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET FEMININ

Premieră după 19 ani în Liga națională de baschet feminin» Sepsi Sf. Gheorghe a spart monopolul celor de la CSM Târgoviște și ICIM Arad!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2016 10:37

Formația de baschet feminin Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat pentru prima dată titlul național.

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins în deplasare, scor 86-53, formația CSU Alba Iulia, în a treia partidă din cele cinci ale finalei Ligii Naționale. În primele două meciuri, disputate pe teren propriu, Sepsi s-a impus categoric, 82-57 și 64-50. 

Campioana de anul trecut, CSM Târgoviște a terminat sezonul pe locul trei, iar locul doi le-a revenit celor de la CSU Alba Iulia, performanță record.

Sepsi Sfântu Gheorghe este prima echipă care triumfă în Liga națională de baschet, în afară de CSM Târgoviște și ICIM Arad, din 1997 încoace. În acel an, ACRO București a câștigat campionatul.

sursa: news.ro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1578362032478810
Tihamér Takó  •  10 Aprilie 2016, 09:27

Departe au fost cele mai bune...au fost la toate capitolele peste celelalte echipe...titlu si cupa meritata!!!!Din pacate mediatizarea nu a fost pe nivelul succesului,asta doar datorita faptului ca este o echipa din Tinutul Secuiesc,cu toate ca echipa a dat si doua jucatoare echipei nationale,in persoana lui Annemarie Parau si Ancuta Stoenescu.Sportul este sport si nu politica!!!Bravo fetelor!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close