SPORTURI  »  BASCHET  »  SECURITATE

VIDEO Primul eveniment sportiv major pentru Israel, după startul războiului » Măsuri de securitate fără precedent

Autoritățile spaniole au anunțat măsuri de securitate fără precedent pentru meciul Valencia - Maccabi Tel Aviv, din runda cu numărul 3 a Euroligii.
Autoritățile spaniole au anunțat măsuri de securitate fără precedent pentru meciul Valencia - Maccabi Tel Aviv, din runda cu numărul 3 a Euroligii.

Articol de - Publicat miercuri, 18 octombrie 2023 18:06 / Actualizat miercuri, 18 octombrie 2023 18:07

Autoritățile spaniole au anunțat măsuri de securitate fără precedent pentru meciul Valencia - Maccabi Tel Aviv, din runda cu numărul 3 a Euroligii de baschet masculin. Este primul eveniment sportiv major la care participă un club din Israel de la începutul conflictului militar din zonă.

Statul Israel se află în stare de alertă maximă din cauza atacului lansat de gruparea teroristă Hamas în urmă cu 11 zile. Sportul s-a oprit în „Țara Sfântă”, riscul organizării evenimentelor fiind mult prea mare.

S-a poziționat pro-Palestina și a fost suspendat imediat de club » Postarea de la care a pornit totul: „Ăsta nu e război”
SUSPENDARE
S-a poziționat pro-Palestina și a fost suspendat imediat de club » Postarea de la care a pornit totul: „Ăsta nu e război”

Inclusiv naționala de fotbal masculin, aflată într-o cursă pentru calificarea la EURO 2024 alături de România, a fost nevoită să își amâne partidele cu Elveția și Kosovo.

Risc ridicat la meciul Valencia - Maccabi Tel Aviv din Euroligă

Astăzi, de la ora 21:30, are loc primul eveniment important al unei formații din Israel. Maccabi Tel Aviv s-a deplasat la Valencia pentru duelul din Euroliga de baschet masculin.

Autoritățile locale au transmis că măsurile de securitate sunt unele fără precedent, peste 700 de polițiști și jandarmi fiind mobilizați în zonă.

Am pus bazele unei operaţiuni majore la care vor lucra peste 700 de membri ai poliţiei naţionale, în uniformă şi în civil. De asemenea, aş dori să îi rog pe susţinătorii echipelor să arate puţină răbdare, pentru că accesul se va face după un control mai riguros de data aceasta
- Pilar Bernabe, prefectul de Valencia

Valencia - Maccabi Tel Aviv, duelul echipelor neînvinse

Valencia și Maccabi Tel Aviv nu au cunoscut gustul înfrângerii în actuala ediție a Euroligii. Spaniolii au câștigat primele două partide, iar israelienii s-au impus în singurul meci jucat, 96-81 împotriva lui Partizan.

Meciul din această seară se va disputa în sala „Font de Sant Lluis”, arenă cu o capacitate de 9.000 de locuri.

Citește și alte știri din sportul internațional: 

Dinamo a obținut cea mai clară victorie din istoria participărilor în cupele europene! Număr nevorosimil de goluri înscrise

U-BT Cluj-Napoca a suferit primul eșec în grupa de Eurocup! Campioana României, aproape de încă o revenire de poveste

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează