SPORTURI  »  BASCHET  »  CUPE EUROPENE

Rezultatele înregistrate de echipele româneşti, miercuri, în cupe

Articol de GSP - Publicat joi, 16 octombrie 2008 00:00

Echipa de baschet masculin Dinamo Bucureşti a învins miercuri seară formaţia bulgară Rilski Sportist Samokov, scor 88-79, într-un meci contând pentru etapa a 2-a din Grupa B a primei ediţii din Liga Balcanică şi a obţinut astfel primul succes pentru România în recent înfiinţata competiţie.

Dinamo are acum o victorie şi o înfrângere în Grupa B şi va juca următorul meci pe 5 noiembrie cu Mega Hypo Leasing Belgrad, din Serbia, la Bucureşti.

Într-un alt meci de baschet masculin, CSU Braşov a fost învinsă în deplasare de Feni Industries Kavadarcic (Macedonia), în Liga Balcanică. Feni s-a impus în faţa lui CSU Braşov cu 86-75 (42-32), iar formaţia română a înregistrat al doilea eşec în această competiţie.

La feminin, CSM U Oradea a fost învinsă de Cassovia Kosice (Slovacia) într-un meci disputat în deplasare, în Liga Central Europenă. Cassovia Kosice s-a impus cu 81-61 (38-33), iar orădencele au debutat astfel cu o înfrângere în CEWL.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
 •  22 Octombrie 2008, 23:39

22.10 2008: Arkadia Traiskirchen - ELBA Timisoara 95-99

 •  19 Octombrie 2008, 19:27

Rezultatele,unde sunt rezultatele?Este vorba de etapa a 2-a,bineinteles,mai ocupati-va si de alte sporturi mai baieti.Va rog...

 •  17 Octombrie 2008, 17:42

Am citit ambele articole despre rezultatele echipelor in cupe europene. Faptul ca nu aveti nici macar o poza recenta dovedeste dezinteresul total al GAZETEI STELEI(sau mai bine zis a oierului) pentru baschetul din Romania. Inteleg k nu are cautare la public dar nici macar sa scrieti in ziar ca se va juca un meci in cupe europene nu scrieti in schimb despre oier si slugile lui sunt pline paginile. sa va fie rusine

Vezi toate comentariile (5)
Comentează