BASCHET  ·  SPANIA

Scandal imens în Spania cu pașapoarte false » Real Madrid ar putea pierde titlul, Cupa și La Decima în favoarea Barcelonei!

Marcus Slaughter
Marcus Slaughter

Luni, 18 Martie

Clubul de baschet al lui Real Madrid va da explicații la tribunal în curând pentru cazul „cazul Slaughter”, așa cum este cunoscut în presa din Peninsulă.

Data procesului din Madrid nu este confirmată, dar ziarul La Vanguardia susține că va avea loc în această vară. Marcus Slaughter (baschetbalist, 34 de ani), Richard Nguema (baschetbalist, 31 de ani, acuzat că a fost intermediar), Julián Aranda (impresar) și Hugo López (antrenor cu conexiuni în Guineea Ecuatorială) vor fi în boxa acuzaților.

Este vorba despre un posibil caz de pașapoarte false, pe când Slaughter era la gruparea madrilenă. Începând cu 19 februarie 2015, sezon în care Real Madrid a cucerit Cupa, campionatul și a zecea Euroligă, ei puteau conta doar pe doi jucători extracomunitari, așa că Marcus Slaughter a primit pașaport de Guineea Ecuatorială, care se consideră comunitar în Spania.

Statul cere 2 ani și jumătate de închisoare pentru cei implicați pentru fals în acte și acte de corupție. De asemenea, sentința ar putea avea și consecințe sportive. Real Madrid ar putea rămâne fără titlurile câștigate folosind aceste metode ilegale, iar Barcelona ar putea profita și le-ar putea trece în propriul palmares, fiind echipa învinsă de los blancos în respectivele competiții.

Slaughter joacă acum la Bahçesehir Koleji, în Turcia, și ar fi plătit împreună cu Andy Panko, ambii reprezentați de Julian Aranda, între 30.000 și 40.000 de euro pentru respectivele pașapoarte. Avocații săi au dezminițit unele informații care susțineau că obținerea pașaportului i-a fost facilitată chiar de clubul Real Madrid.

Pașaportul fals al lui Marcus Slaughter:

Comentarii (3)

ang3ldev1l  •  19 Martie 2019, 03:53

Coruptia Real Madrid, loveste pe toate fronturile.

eterna.terra.nova  •  18 Martie 2019, 18:51

Ce vina are Realul in asta

bazinga  •  18 Martie 2019, 18:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Strasbourg

Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 2

Petrolul - ACS Poli Timișoara

Digi 1, Telekom 1
18:00 Baschet M

CSMU Craiova - U-BT Cluj Napoca

Digi 4
21:00 Fotbal, Liga 1

Astra - Sepsi

Digi 1, Telekom 1, Look
21:30 Fotbal, Serie A

Lazio - Bologna

Digi 2
Program TV complet

Liga 1

Play-off