SPORTURI  »  BASCHET  »  EUROLIGĂ

Sepsi-SIC, campioana României la baschet feminin, a înregistrat a treia înfrângere consecutivă în Euroligă

Baschetbalistele de la Sepsi-SIC
Baschetbalistele de la Sepsi-SIC

Articol de - Publicat joi, 19 octombrie 2023 22:27 / Actualizat joi, 19 octombrie 2023 23:08

Sepsi-SIC a fost învinsă joi seară, în deplasare, de formația poloneză AZS Lublin cu 76-65 (24-13, 18-15, 16-17, 18-20).

La debutul în grupele Euroligii, cea mai puternică întrecere intercluburi de pe continent, Sepsi-SIC a ajuns la a treia înfrângere consecutivă în grupa A, după cele cu Zaragoza, 85, 57, și cu Schio, 70-58. 

Campioana României a pierdut, joi seară, în deplasare în fața celor de la AZS Lublin cu 76-65 (24-13, 18-15, 16-17, 18-20).

Sepsi- Sic nu s-a putut baza pe căpitanul său, Bethy Mununga, ea acuzând dureri de stomac și amețeli și fiind lăsată în România pentru a continua investigațiile medicale.

Sepsi-SIC a câștigat ultimele două sferturi

Campioana României a început greu partida și a pierdut primul sfert cu 13-24 și pe al doilea cu 15-18. În parte a doua, baschetbalistele antrenat de Zoran Mikes s-a impus în ultimele două sferturi cu 17-16 și 20-18. 

Jucătoarea care a adus cele mai multe puncte pentru Sepsi a fost Morgan Green cu 15. Pentru Sepsi-SIC au mai evoluat Gereben (7 puncte), Nystrom (5), Hristova (13), Akathiotou (2), Jankovic (13), Nelson (10) și Cătinean.

Următorul meci pentru Sepsi-SIC în Euroligă va avea loc pe 25 octombrie, în deplasare, cu Valencia.

Din grupa A a Euroligii, pe lângă Sepsi și echipele pe care le-a întâlnit până acum, mai fac parte Fenerbahce (Turcia), DVTK (Unagaria), Lyon (Franța) și Valencia (Spania). 

După trei etape, campiona României este poziția a 7-a, cu trei puncte, în timp ce pe primele trei locuri sunt Fenerbahce (6 puncte), DVTK (6) și Schio (5). Primele patru clasate avansează în sferturi de finală.

Citește și:

FRH face pase cu PSD. Unul dintre votanți și-a luat bilet de avion, dar n-a mai venit la vot, ca să nu supere filiala partidului
HANDBAL
FRH face pase cu PSD. Unul dintre votanți și-a luat bilet de avion, dar n-a mai venit la vot, ca să nu supere filiala partidului
Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi de finală la Transylvania Open
Transylvania Open
Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi de finală la Transylvania Open

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
romeverest
romeverest  •  19 Octombrie 2023, 23:23

Fata Prodancai nu a inscris nici macar un cos ?? Parca voi anuntati cu surle si trambite ca mezina Dumitrescu, o “mare speranta” a baschetului american, s-a transferat la echipa covasneana !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close