SPORTURI  »  BASCHET  »  ACS CUZA SPORT

Situația unuia dintre baschetbaliștii înjunghiați e dramatică! Strângere de fonduri pentru american

foto: Libertatea
foto: Libertatea

Articol de GSP - Publicat luni, 24 septembrie 2018 15:00

Situația lui  Joseph McClain, 25 de ani, unul dintre baschetbaliștii americani de la ACS Cuza Sport înjunghiați la Brăila, este tot mai complicată.

Agentul lui McClain, Clive Williamson, a început o campanie de strângere a 20.000 de dolari, bani care vor fi folosiți pentru ca familia sportivului să vină în România și pentru ca acesta să fie tratat, potrivit Libertatea.

" Joseph McClain, 25 de ani, a venit recent în România pentru a juca la ACS Cuza Brăila. El a fost atacat în noaptea de 15 septembrie 2018, în oraș, fără niciun motiv. Are răni după ce a fost înjunghiat în piept și stomac. Este într-o stare «stabilă», la terapie intesivă.

Strângem bani pentru a-i permite familiei să-l viziteze și pentru ca Joseph să primească tratamentul necesar când va ajunge înapoi în Statele Unite.

Oficialii americani investighează suspectul, care pentru moment este în custodia Poliției. O să apreciem ajutorul vostru pentru a-l reuni pe acest tânăr sportiv cu familia lui și pentru a-i permite să se recupereze în vederea continuării carierei după atacul la viața lui", a declarat Clive Williamson, agentul lui McClain.

Banii pentru McClain pot fi donați AICI

  • CONTEXT: Cei doi sportivi au fost atacați cu cuțite și loviți cu sticle într-un bar. Aceștia au fost transportați de urgență la spital, unde au fost operați. Starea lui McClain este stabilă, iar veștile au început să fie mai bune și în ceea ce privește situația lui Darrell Bowie, transportat ieri cu un elicopter SMURD la București. (Toate detaliile, AICI)

Citește și: Antrenorul de la ACS Cuza Sport e categoric: "A vrut să-l ucidă pe Bowie" » Declarații incredibile date de tehnician: "Scenele sunt macabre! Peste 20 de lovituri"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
352061698522614
Mihai Tudose  •  24 Septembrie 2018, 18:36

Multă sănătate,dar am o intrebare,americanii au făcut chetă pentru Teo Peter?Ma idoesc.

omidiu
omidiu  •  24 Septembrie 2018, 17:57

Mai bine donam bani pt un copil bolnav, nu pt. un individ care era la baut prin club.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  24 Septembrie 2018, 16:41

Dar de ce se face cheta,sa-i ia nenorocitului care l-a injunghiat tot ce are( si se spune ca are,ca doar nu este interlop degeaba)!Ca in tara asta interlopii si fratii lor, politicienii, au mult si de toate!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează