SPORTURI  »  BASCHET  »  INCIDENT

Antrenorul de la ACS Cuza Sport e categoric: "A vrut să-l ucidă pe Bowie" » Declarații incredibile date de tehnician: "Scenele sunt macabre! Peste 20 de lovituri"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 septembrie 2018 17:13

Cătălin Ștefănescu, antrenorul echipei de baschet ACS Cuza Sport, a vorbit despre incidentul în care au fost implicați baschetbaliștii Darrell Bowie (25 de ani) și Joseph McClain (24 de ani), legitimați la ACS Cuza Sport Brăila, înjunghiați în noaptea de sâmbătă spre duminică la o terasă din oraș! (Detalii pe larg, AICI)

Ștefănescu a povestit cele întâmplate într-un interviu pentru Libertatea (detalii AICI) și este sigur că agresorii au vrut să îi ucidă pe Darrell Bowie.

"Suspectul principal, care am înțeles că s-a predat de curând, a trecut printre ei și l-a lovit în figură pe Darrell Bowie, cel care a fost transportat la București. Așa a început, fără să existe o discuție prealabilă, fără să fi avut vreun incident înainte. A trecut printre ei, era un spațiu de 2-3 metri. Bowie a ripostat, l-a lovit o dată, apoi au fost despărțiți. 

În acest moment, când s-au liniștit apele, jucătorii noștri s-au dus către ieșire. Agresorul a cerut un cuțit de la prietenii lui și apoi toți cei opt sau nouă s-au năpustit asupra lor. I-au atacat din spate!

Înjunghierea se vede pe filmări. Loviturile pe care le-a aplicat agresorul au fost lovituri circulare, de tăiere, de sfâșiere. Scenele sunt macabre. Nu știu ce-a dorit, ce n-a dorit, secvențele sunt macabre. A vrut să-l ucidă sută la sută! Nu cred că există vreun dubiu, aplicând un număr foarte mare, 20 și ceva, de lovituri la nivelul feței și al organelor vitale. E un om cu antecedente penale, care știe foarte bine care sunt efectele unei astfel de acțiuni. Nu pot să cred că a avut altă intenție decât aceea de a ucide", a declarat Cătălin Ștefănescu pentru Libertatea.

"Cei doi baschetbaliști sunt cetățeni străini, nu au pe nimeni aici, nu au rude, prieteni, doar anturajul profesional, noi și colegii. După ce au discutat și cei de la ambasada SUA cu ei s-au mai liniștit. N-am abordat subiectul acesta, rămâneți sau plecați? Nu e o prioritate acum. N-am mai discutat cu ei. Dacă acum, în perioada critică ei sunt încă aici, probabil există șanse ca ei să rămână. Nu pot să vă spun exact, fiindcă n-am poziția lor oficială" Cătălin Ștefănescu

Vezi AICI VIDEO cu interviul integral dat antrenorul Cătălin Ștefănescu

  • CONTEXT: Cei doi sportivi au fost atacați cu cuțite și loviți cu sticle într-un bar. Aceștia au fost transportați de urgență la spital, unde au fost operați. Starea lui McClain este stabilă, iar veștile au început să fie mai bune și în ceea ce privește situația lui Darrell Bowie, transportat ieri cu un elicopter SMURD la București. (Toate detaliile, AICI)

Vezi și: 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
qwerty007
qwerty007  •  18 Septembrie 2018, 01:34

Inca o dovada despre primitivismul sudistilor.

marcosimone
marcosimone  •  17 Septembrie 2018, 20:09

Observ că s-au activat postaci apărători ai infractorilor. Pe ei nu-i suspectez că ar deține inteligenta necesară pentru a reuși să creeze un cont pe gsp.ro. Probabil e mâna unor săgeți sau a vreunui avocat. Alooo, e clar tentativa de omor, că nu i-a ieșit din cauza beției e altă treabă. Plus faptul că ăla tăiat are un organism puternic. Totuși, dacă era tăiat un simplu românas, la ora asta Dasaev era pitit bine. Dacă a fost idiot să atace un american... Imediat s-au activat poliția și parchetul, probabil ei i-au spus să se predea pentru a nu-și afecta situația și așa nasoala. P. S. Avocata lui e deținătoare ilegal de creier.

ios_ge
ios_ge  •  17 Septembrie 2018, 18:53
Postat de mario_rdfe pe 17 Septembrie 2018, 18:14

20 de lovituri in organele vitale, provocate de un super profesionist in materie care vrea sa te omoare si totusi nu reuseste desi a d at 20 de lovituri, ba mai mult, americanii deja vorbesc, d au interviuri la 24 d ore dupa scandal..cine sa creada asa ceva ? Acel antrenor nu stie ce vorbeste. Sa fie pedepsit dasaev,daca este vinovat...dar antrenorul,patronul, exagereaza mult . Si ei au partea lor de vina! Jucatori straini, noi veniti, trebuiau avertizati ca orasul e o jungla si sa evite locurile cu interlopi, mai ales la asa ore tarzii din noapte !

Probabil ca "profesionistii" lu'peste prajit erau bauti de nu i'au putut omora. Nu dai de douj'de ori cu cutitu doar ca harjoana.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează