SPORTURI  »  BASCHET  »  INCIDENT

VIDEO Dezvăluiri de la audieri » Ce s-a întâmplat la Parchet imediat după atacul asupra celor doi baschetbaliști americani

Ciprian Țelinoiu, directorul sportiv al lui ACS Cuza Sport, face dezvăluiri de la Parchet
Ciprian Țelinoiu, directorul sportiv al lui ACS Cuza Sport, face dezvăluiri de la Parchet

Articol de - Publicat luni, 17 septembrie 2018 16:33

Baschetbaliștii americani Darrell Bowie (25 de ani) și Joseph McClain (24 de ani), legitimați la ACS Cuza Sport Brăila, au fost înjunghiați în noaptea de sâmbătă spre duminică la o terasă din oraș! (Detalii pe larg, AICI)

Ciprian Țelinoiu, directorul sportiv al clubului brăilean, i-a însoțit la Parchet pe jucători imediat după ce scandalul a luat sfârșit . Acesta a dezvăluit pentru Libertatea informații de la audieri. 

"Eu am primit un telefon în jurul orei 1:20 -1:30, am venit cât am putut de repede la spital unde au fost transportați băieții. Am stat cu ei acolo până la ora 3:30- 4:00, după care am fost preluați de către poliție pentru a merge la audieri. Inițial am fost duși la o secție de poliție, după care am venit la Parchet ca să putem fi audiați direct de către procuror.

La ora 05:00 am ajuns la Procuratură, timp în care, până să intrăm la audieri, au venit băieții cu înregistrarea video și mai întâi au analizat-o procurorii, plus cei care au fost desemnați la acest caz. În momentul în care s-a putut intra la audieri, în jurul orei 9:30-10:00, au început să intre băieții.

Eu am intrat cu băieții americani în calitate de translator și am fost prezent la audieri", a declarat Ciprian Țelinoiu, potrivit Libertatea. Vezi AICI VIDEO cu declarația integrală a oficialului clubului ACS Cuza Sport Brăila!

  • CONTEXT: Cei doi sportivi au fost atacați cu cuțite și loviți cu sticle într-un bar. Aceștia au fost transportați de urgență la spital, unde au fost operați. Starea lui McClain este stabilă, iar veștile au început să fie mai bune și în ceea ce privește situația lui  Darrell Bowie, transportat ieri cu un elicopter SMURD la București. (Toate detaliile, AICI)

Vezi și: 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
robertino2
robertino2  •  17 Septembrie 2018, 17:55

Ziar de sport ... se vorbeste despre politica, non stop. Si macar daca s-ar vorbi obiectiv. Doar se ataca zilnic un anumit partid.

baba_yaga
baba_yaga  •  17 Septembrie 2018, 17:52

Când au fost UCIȘI Teo Peter și Marian Cozma n-ați fost așa de generoși cu articolele !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close