SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

TORONTO RAPTORS, CAMPIOANA NBA // VIDEO Imagini senzaționale din Canada » Zeci de mii de fani au sărbătorit primul titlu din istoria francizei!

FOTO: Reuters +6   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 iunie 2019 19:27

Toronto Raptors a câștigat primul titlu din istorie în NBA, după 4-2 la general în finala cu campionii en-titre de la Golden State Warriors. Zeci de mii de fani canadieni au sărbătorit victoria în stradă. 

Orașul Toronto nu a mai câștigat un titlu în sporturile de tradiție de peste Ocean din 1993, când Toronto Blue Jays se impunea în MLB, Liga Națională de Baseball.

Așteptarea a generat o sărbătoare de zile mari. Zeci de mii de fani s-au strâns în Piața Frunzei de Arțar din Toronto, supranumită Jurassic Park, aluzie la numele echipei care vine de la dinozaurul Velociraptor. Conduși de celebrul cântăreț Drake, fanii lui Toronto au făcut spectacol în fața unui ecran gigant, susținându-și de la distanță favoriții. 

 

Vezi și: 

VIDEO+FOTO The King in the North » Kawhi Leonard conduce Toronto Raptors spre primul titlu NBA din istorie, după o finală agitată cu Golden State Warriors

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dannydanny
dannydanny  •  14 Iunie 2019, 20:04

*** man, nu se face nicio verificare inainte de publicarea textului?! "MLS, Liga Națională de Baseball"?!? E vorba de MLB de fapt, Major League Baseball. MLS este liga nord-americana de soccer (fotbal).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kordell
kordell  •  14 Iunie 2019, 19:58

MLS liga nationala de ce ??? Sunteti jalnici gesepistilor ,eu nici paznici nu v-as angaja !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează