SPORTURI  »  BASCHET  »  LIGA NAȚIONALĂ

VIDEO U BT Cluj-Napoca, noua campioană la baschet masculin! Victorie categorică în decisivul cu Oradea, într-o atmosferă fantastică

FOTO: Facebook @ubtcluj
FOTO: Facebook @ubtcluj

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 iunie 2021 22:40 / Actualizat duminica, 20 iunie 2021 22:42

U BT Cluj-Napoca este noua campioană a României la baschet masculin. Clujenii au câștigat meciul decisiv cu CSM Oradea, scor 86-67. 

Finala ligii naționale de baschet masculin a avut nevoie de meci decisiv. Orădenii au fost conduși cu 0-2, au câștigat ambele dispute jucate în propria sală și veneau cu un moral ridicat în Polivalenta din Cluj. 

U BT Cluj-Napoca, noua campioană la baschet masculin 

CSM Oradea, campioana en-titre, a fost însă spulberată de câștigătoarea sezonului regulat. „Studenții” au condus de la prima acțiune și s-au desprins decisiv în sfertul cu numărul 3, câștigat la o diferență neverosimilă, 28-11. 

Cel mai bun jucător al partidei a fost lituanianul Donatas Tarolis, de la U BT, cu 24 de puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive.

Este un moment deosebit, unul de relaxare și bucurie. A fost extrem de greu acest an, ne-am luptat cu Covid-19, cu accidentări. Și în finală ne-au lipsit doi jucătorii. Merită felicitări, au fost niște adevărați eroi! Au dat totul, au luptat și merită. 

Venim după doi ani în care ne-am pregătit pentru asta. Sezonul trecut nu s-a mai decerenat trofeul. Felicit Oradea pentru modul în care a împins finala în decisiv, dar aici, cu acești fani minunați, nu prea avem cum să pierdem. Sunt cu adevărat al 6-lea jucător pentru noi!
- Mihai Silvășan, antrenor U BT Cluj - Napoca

6 titluriare U BT Cluj-Napoca în palmares, în 1992, 1993, 1996, 2011, 2017 și 2021

Citește și alte știri din baschet: 

CSM București pierde un nou proces și are de plătit 310.000 euro!

Baschetul 3x3 revine în anul olimpic » Start în noul sezon de Sport Arena Streetball

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează