SPORTURI  »  BASCHET  »  U-BT CLUJ NAPOCA

VIDEO Giganții de U-BT Cluj Napoca » Cum au sărbătorit baschetbaliștii titlul cucerit în finala cu Voluntari

Articol de - Publicat vineri, 03 iunie 2022 16:46 / Actualizat vineri, 03 iunie 2022 18:37

U-BT Cluj Napoca a bifat al doilea titlu de campioană la rând, starurile „șepcilor roșii” au celebrat titlul în Someș, marți dimineață.

U-BT Cluj Napoca s-a încoronat din nou campioana României la baschet masculin! „Șepcile roșii” au întregit astfel succesul pe deplin, după ce U Cluj a promovat după 7 ani în Liga 1, fanii echipei de fotbal celebrând performanța cu mii de fani în Piața „Avram Iancu”. 

4trofee de campioană are U-BT Cluj, plus 4 Cupe și 3 Supercupe, în această primăvară ajungând până în "sferturile" Champions League, unde a fost eliminată de Riesen Ludwigsburg (locul 3 în Final Four-ul de la Bilbao)

Ora exactă în sport începe să se dea la Cluj Napoca, localnicii mândrindu-se și cu un nou titlu cucerit de CFR-ul lui Dan Petrescu, dar și cu cel al lui „U” Olimpia la fotbal feminin!

Lewandowski pleacă de la Bayern la preț redus! Paragraful din regulamentul FIFA care e în favoarea Barcelonei
BAYERN
Lewandowski pleacă de la Bayern la preț redus! Paragraful din regulamentul FIFA care e în favoarea Barcelonei

Salarii de peste 10.000 de euro/lună la U-BT Cluj

În frunte cu MVP-ul finalei, Patrick „Petrică” Richard, alb-negrii au demonstrat, din nou, în finala cu CSO Voluntari că nu e o întâmplare nici câștigarea Supercupei României, nici sezonul istoric din Champions League, acolo unde au ajuns până în „sferturile” competiției. 

22campionate are Dinamo, liderul ligii interne all time, urmată de Steaua, cu 21, dar cele două nu au mai câștigat competiția din 2003

Cu un buget de peste două milioane de euro, cu salarii ce depășesc 10.000 de euro/lună, ocazional chiar 15.000 de euro/lună, U-BT este principala forță a campionatului intern, capabilă să aibă un traseu continental de mare anvergură.

Starurile lui U-BT Cluj au celebrat titlul în Someș

Ardelenii au avut nevoie doar de patru partide pentru a fi din nou campioni. S-au împleticit un pic în al doilea meci, la „Polivalenta” din Cluj, când Voluntariul s-a întors acasă cu victoria, egalând scorul la 1, dar a fost momentul ce-a declanșat riposta elevilor lui Mihai Silvășan. 

10mii de oameni au adunat de două ori clujenii în „Polivalenta” locală, în „dubla” de acasă cu Riesen

În sfertul 4 al ultimei partide cu ilfovenii, alb-negrii au apăsat accelerația, scor final 85-74, scor 3-1 la general, iar Stipanovic, Hogue, Bircevic și ceilalți au sosit campioni ieri dimineață în capitala Transilvaniei. 

Și-au anunțat fanii unde vor face înviorarea și vor savura al 4-lea titlu din istoria grupării: în apa rece a Someșului! Baia nu a putut fi deplină, fiindcă sunt niște lucrări de amenajare, astfel că recuperarea și celebrarea a fost doar până la gleznele uriașilor.

3eșecuri a strâns U-BT în actuala ediție, două în sezonul regulat, cu Voluntari și cu Sibiu, altul în finala cu ilfovenii

Citește și:

Propunerea inovatoare către FIFA a unei legende din Italia: „Din oficiu, la Mondial! Trebuie schimbată regula”

Nicușor Dan trimite Corpul de Control la CSM București » Măsură dură luată de primar: Gabriela Szabo a fost demisă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  07 Iunie 2022, 14:18

Haide U !!! Multumim pentru tot !!!!

Razvan
Razvan  •  04 Iunie 2022, 03:59

Pe viitor nu va mai bagati in somes ca i poluat la maxim cu gunoaie, ***, dejectii din floresti, nu va mai lua ti dupa ce zic unii tembeli din galerie cu sarbatoritu in apa somesului. Lua ti vre o boala de piele de nu va mai arde de baschet

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează