SPORTURI  »  BASCHET  »  BASCHET / DIVIZIA A MASCULIN

"U" Mobitelco Cluj, pe primul loc

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 martie 2010 00:00


Echipa de baschet masculin Universitatea Mobitelco Cluj a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 97-77 (58-36), formaţia CS Otopeni, într-un meci restanţă din etapa a XXII-a a Diviziei A şi a urcat pe primul loc în clasament cu o etapa înainte de finalul sezonului regulat.


Pentru echipa clujeană cele mai multe puncte au fost reuşite de Krstanovici (19 puncte) şi Dykes 13, în timp ce de la CS Otopeni cei mai buni marcatori au fost Mandache 19 şi Seals 18.


În urma acestei victorii, "U" Mobitelco acumulează 53 de puncte şi revine pe primul loc al Diviziei A cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează