BASCHET    •   INCIDENT

Unul dintre baschetbaliștii înjunghiați la Brăila a fost externat! Ce a cerut avocatul celor 2 americani

Articol de — Justin Gafiuc Marti, 25 Septembrie

Joseph McClain, unul dintre baschetbaliștii americani înjunghiați într-un local din Brăila, a fost externat, dar trebuie să mai aștepte până își poate revedea familia. Avocatul celor 2 sportivi solicită mutarea anchetei la București. Joseph McClain, sportivul internat la Brăila, a fost externat și dorește întoarcere în Statele Unite ale Americii. A primit o interdicție de zbor pentru următoarele 2 săptămâni, din cauza leziunilor pe care le-a avut la plămâni. Presiunea unui asemenea zbor i-ar crea probleme.

Darrell Bowie, baschetbalistul aflat la București, este acum alături de familie, care a sosit astăzi în capitala României. Starea lui medicală este într-o continuă îmbunătățire.

Avocatul Bogdan Botea, cel care îi reprezintă pe americani, spune: "Am solicitat încă de la început mutarea dosarului de anchetă la București, fiindcă Brăila are un singur procuror, într-o schemă necesară de 8. Dosarul este destul de complicat. Au mai fost cazuri mutate la București. Printre altele, aici trebuie asigurată protecția celor aproximativ 50 de martori".

  • CONTEXT: Cei doi sportivi au fost atacați cu cuțite și loviți cu sticle într-un bar. Aceștia au fost transportați de urgență la spital, unde au fost operați. (Toate detaliile, AICI)

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase