BASCHET  ·  INCIDENT

Unul dintre baschetbaliștii înjunghiați la Brăila a fost externat! Ce a cerut avocatul celor 2 americani

Articol de — Marti, 25 Septembrie 2018

Joseph McClain, unul dintre baschetbaliștii americani înjunghiați într-un local din Brăila, a fost externat, dar trebuie să mai aștepte până își poate revedea familia. Avocatul celor 2 sportivi solicită mutarea anchetei la București. 

Joseph McClain, sportivul internat la Brăila, a fost externat și dorește întoarcere în Statele Unite ale Americii. A primit o interdicție de zbor pentru următoarele 2 săptămâni, din cauza leziunilor pe care le-a avut la plămâni. Presiunea unui asemenea zbor i-ar crea probleme.

Darrell Bowie, baschetbalistul aflat la București, este acum alături de familie, care a sosit astăzi în capitala României. Starea lui medicală este într-o continuă îmbunătățire.

Avocatul Bogdan Botea, cel care îi reprezintă pe americani, spune: "Am solicitat încă de la început mutarea dosarului de anchetă la București, fiindcă Brăila are un singur procuror, într-o schemă necesară de 8. Dosarul este destul de complicat. Au mai fost cazuri mutate la București. Printre altele, aici trebuie asigurată protecția celor aproximativ 50 de martori".

  • CONTEXT: Cei doi sportivi au fost atacați cu cuțite și loviți cu sticle într-un bar. Aceștia au fost transportați de urgență la spital, unde au fost operați. (Toate detaliile, AICI)

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Strasbourg

Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 2

Petrolul - ACS Poli Timișoara

Digi 1, Telekom 1
18:00 Baschet M

CSMU Craiova - U-BT Cluj Napoca

Digi 4
21:00 Fotbal, Liga 1

Astra - Sepsi

Digi 1, Telekom 1, Look
21:30 Fotbal, Serie A

Lazio - Bologna

Digi 2
Program TV complet

Liga 1

Play-off