SPORTURI  »  BASCHET  »  BASCHET

Virgil Stănescu: "În acest sezon, am format un nucleu foarte bun de jucători români"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 11 septembrie 2014 11:09

Steaua CSM şi-a prezentat echipa şi noul echipament de joc în cadrul unei conferinţe de presă organizată marţi la Arena Mihai Viteazul din Bucureşti.

Preşedintele Stelei, Virgil Stănescu, care din acest sezon va rămâne doar la statutul de conducător al echipei, renunţând la cel de jucător, consideră că principalele atuuri în acest sezon sunt: nucleul de jucători români de valoare şi experienţa pe care o vor aduce în lot jucătorii străini transferaţi în această vară.

“Avem un nucleu foarte bun de jucători români şi mă mândresc cu lucrul acesta, pentru că mi-am dorit ca ei să fie nişte exemple pentru jucătorii tineri pe care îi avem în pepiniera clubului. Cele două şcoli cu care am încheiat anul trecut un parteneriat, BC Laguna şi Dan Dacian, sunt pilonii echipei noastre şi sper ca acest lucru să se vadă din ce în ce mai mult în următorii ani”, a spus Stănescu.

“Jucătorii străini transferaţi în această vară ne aduc un plus enorm. Am căutat jucători care dincolo de talentul lor să dovedească că sunt oameni pe care ne putem baza, cu o etică a muncii care să-i inspire pe cei mai tineri, care să fie modele în aşa fel încât să reprezinte Steaua cu succes şi pe teren şi în afara lui”, a mai adăugat preşedintele roş-albaştrilor.

“Nu vom avea un tur de campionat uşor, mai ales că nici presezonul nu a fost chiar cum ne-am dorit, dar sperăm să trecem cu bine de prima parte, să vedem ce va putea fi reglat în iarnă şi să ducem Steaua către Cupele Europene în sezonul viitor”, a mai spus Stănescu.

Steliştii au plecat în Serbia, unde în perioada 11-13 septembrie vor juca trei amicale

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează