SPORTURI  »  BOX  »  FLOYD MAYWEATHER S-A RETRAS

Avertisment pentru Mayweather: ”Dacă vei reveni, o să ai numai de suferit!”

Articol de GSP - Publicat marti, 15 septembrie 2015 22:29

Floyd Mayweather s-a retras după ce l-a învins prin KO pe Andre Berto, bifînd cea de-a 49-a victorie din tot atîtea meciuri la profesioniști.

Foarte mulți specialiști susțin însă că aceasta nu a fos însă ultima bătălie a starului american, care ar putea să mai boxeze încă o dată. Această retragere ar fi doar o metodă prin care Mayweather ar încerca să atragă o bursă uriașă pentru meciul 50 al carierei.

Money e sfătuit însă chiar de tatăl său să nu ia în calcul această variantă. Maywether Sr. și-a antrenat fiul o bună perioadă din carieră, iar acum consideră că acesta ar trebui să nu se gîndească la o nouă luptă.

”Nu e ușor să boxezi. Dacă nu vrei să te lupți, atunci ai face bine să te retragi. Cînd mintea îți spune că nu mai vrea, trebuie să o asculți. Dacă vei reveni asupra deciziei, o să ai numai de suferit”, susține Mayweather Sr., conform Boxing Scene.

Următorul adversar al lui Money ar fi Gennady Golovkin, un pugilist remarcabil care a cîștigat înainte de limită 30 dintre cele 33 de partide la profesioniști. ”N-are cum să boxeze cu el. Golovkin nu-l poate bate pe Floyd. Nu are cum să se atingă de fiul meu".

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
botizann
botizann  •  16 Septembrie 2015, 10:27

Intr-adevar Golovkin e un boxeor spectaculos , daca era American acum era la nivelul Lui Mayweather

andrei.33
andrei.33  •  16 Septembrie 2015, 01:38

Doar un manelist isi poate lua porecla Money.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează