SPORTURI  »  BOX  »  PROCES

Carlos Baldomir, acuzat că și-a violat propria fată! Fostul boxer ar putea petrece 20 de ani după gratii

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 octombrie 2018 17:26

Carlos Baldomir, fost campion mondial de box la categoria semimijlocie, riscă să facă 20 de ani de închisoare pentru că și-ar fi abuzat sexual propria fiică.

Investigația în cazul lui Baldomir, 47 de ani, a început în urmă cu doi ani, pe 29 octombrie, când mama fetei a depus o plângere la poliție, scrie Diario Democracia. Fostul pugilist și-ar fi violat fiica în repetate rânduri începând din 2008, când aceasta nici nu împlinise 7 ani! Conform relatărilor făcute chiar de victimă, aceasta ar fi fost abuzată în casa din Santa Fe, Argentina, în care trăia familia Baldomir înainte de divorțul părinților. Fata susține că abuzurile au durat o lungă perioadă de timp și s-au petrecut și în alte locuri.

Baldomir susține în continuare că este nevinovat și dă vina pe fosta soție pentru scandalul iscat: ”Am fost însurat cu mama copiilor mei timp de 20 de ani și nu s-a întâmplat niciodată așa ceva, totul este o minciună orchestrată de ea”. În decembrie 2016, Baldomir a fost arestat preventiv și se află în continuare în închisoare, după ce judecătorii au respins de trei ori apelurile avocaților săi. Procurorul Alejandra Del Rio Ayala cere 20 de ani de închisoare pentru fostul campion mondial.

baldomir mayweather
Baldomir (stânga) în vârful carierei în confruntarea cu Floyd Maywheater

Cine e Carlos Baldomir?

  • 47 de ani;
  • născut la Santa Fe, Argentina;
  • a luptat în 71 de meciuri la profesioniști;
  • are în palmares 49 de victorii, 15 prin KO, 16 înfrângeri și 6 egaluri;
  • a deținut timp de nouă luni centura WBC și patru luni centura IBA, ambele la categoria semimijlocie;
  • cariera sa a explodat în 2006, când a provocat marea surpriză și l-a învins prin decizie unanimă pe Zab Judah, la Madison Square Garden;
  • șase luni mai târziu și-a apărat centura după ce l-a învins prin TKO pe Arturo Gatti, câștigând și centura IBA;
  • în noiembrie 2006 a pierdut ambele centuri în partida cu Floyd Mayweather;
  • ultimul mare meci al carierei a avut loc ]n septembrie 2010, când a pierdut prin KO în fața lui Canelo Alvarez;
  • s-a retras în 2012, însă a pus definitiv punct carierei în aprilie 2014, după o înfrângere în fața rusului Andrey Meryasev.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
749913671784643
Razvan Marcel  •  27 Octombrie 2018, 09:19

Credeți că e singurul sportiv care soțiile încearcă sa profite? Îl știți pe Sabin Ilie, soția ia luat toți bani, munca lui.

125449014739398
Dan Pricop  •  27 Octombrie 2018, 02:49

...cum bănișorii nu mai vin,âncep să apară intrigi,poveste veche,...Baldomir a castigat ceva bani,dar,nevasta'sa a vrut sa puna mana pe toti,...flamanda de ea,ce'a zis,...ia sa inventam ceva,...nu bag mana'n foc pt nimeni dar unde's probele?,...ce stie sa spuna un copil de 7 ani?,...fireste,a fost anvatat,...spune'asa ca't cumpar cutare si cutare sau alte minuni,...eu cred ca ea l'a *** pe Baldomir,nevasta'sa...,cand omul nu mai *** boxa,nici nu mai ***,....***,dar tragedia e banul

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează