SPORTURI  »  BOX  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS / Daniel Ghiță, revoltat: „Împușcăm românii care vor să vină acasă? Starea de urgență e o aberație, Gigi Becali e un exemplu”

63 de victorii are Daniel Ghiță în kickboxing
63 de victorii are Daniel Ghiță în kickboxing

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 martie 2020 09:56

Daniel Ghiță, 38 de ani, unul dintre cei mai cunoscuți kickboxeri români, a postat un mesaj-manifest pe contul personal de Facebook, în care a criticat autoritățile din România pentru modul în care gestionează pandemia de coronavirus. De asemenea, Ghiță l-a lăudat pe Gigi Becali, finanțatorul FCSB, pentru ajutorul oferit de acesta Spitalului „Matei Balș”.

#vafibine Campanie GSP » Zeci de vedete din sportul românesc au înregistrat mesaje speciale pentru fani: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Respect unui OM de omenie! Frumos gest, Gigi Becali vă arată cum trebuie să fim de uniți la greu! Empatie, unitate și fără egoism!

Decretul cu starea de urgență este o aberație! Ce facem? Folosim armata la granițe și împușcăm românii care vor să vină acasă? Nu sunt frații noștri? Unii stau fără acte și bani blocați prin Italia. Îi lăsăm singuri? Nu-i ajutăm? Cum să blocăm granițele și să nu lăsăm frații noștri să vină acasă. Puneți scanere la graniță, să facă teste, cine nu e infectat să plece acasă. Cei infectați sa rămână în carantină. Nu vă mai ajuta UE? Ăștia care au colonizat România.

Rugați-vă la Dumnezeu, ăla pe care-l înjurați, să trecem peste aceste clipe grele. Nu intrați în panică, ajutați pe cei care au nevoie de ajutor. Dumnezeu să ocrotească poporul român! Doamne Ajută! Uniți vom învinge! Ajunge cu ura, de azi suntem toți o nație, indiferent de partide politice! Nihil Sine Deo”, a scris Ghiță pe Facebook.

CORONAVIRUS / Românii care intră în țară, supuși verificărilor medicale

În precedentele zile, foarte mulți români au revenit în țară, unii chiar din zonele cele mai afectate ale Europei. Aceștia nu au fost opriți la frontierele cu țările vecine, ci doar verificați.

La sosire, oamenii veniți în special din Italia și Franța, unde numărul de cazuri crește vertiginos, au fost înregistrați de echipe comune DSP-poliție și, apoi, conduși în județele lor pentru carantină sau izolare, în funcție de zonele de unde veneau.

Corespondență Libertatea din Nădlac: 2.000 de români au intrat în țară azi-noapte pe 10 filtre de graniță

CORONAVIRUS / Gigi Becali, ajutor pentru Spitalul „Matei Balș”

Ghiță l-a lăudat pe Gigi Becali, după ce finanțatorul roș-albaștrilor a declarat că s-a implicat financiar pentru a opri pandemia de coronavirus.

Becali susține că a făcut mai multe donații către spitalul „Matei Balș” și că a sunat la o fabrică de cămăși pentru a le cere celor de acolo să producă măști. (detalii, AICI)

CORONAVIRUS / Președintele Klaus Iohannis a decretat stare de urgență în România

Președintele Klaus Iohannis (60 de ani) a decretat stare de urgență în România începând din 16 martie, din cauza epidemiei de coronavirus.

Starea de urgență e o măsură excepțională, care se instituie în cazuri determinate de apariția unor pericole grave la adresa siguranței naționale, pentru prevenirea, limitarea și înlăturarea urmărilor unor dezastre.

Ce înseamnă, de fapt, starea de urgență în care a intrat România

  • Până în acest moment, au fost confirmate oficial 217 persoane infectate în România, iar numărul este în curs de actualizare

Știri despre cum afectează coronavirus fotbalul și sportul mondial:

  1.  EURO 2020 a fost amânat pentru 2021
     
  2. Mai mulți fotbaliști din Serie A au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Cea mai afectată echipă este Sampdoria, cu 6 jucători. Au fost confirmate cazuri și în Anglia, Franța și Germania.
     
  3. Europa tremură sub presiunea tot mai mare a pandemiei cu SARS-CoV-2, virusul care provoacă boala COVID-19, iar Germania, una dintre națiunile cele mai puternice, simte la rândul ei această apăsare. Sportul e afectat, mai ales cel de top, cel mai vizibil, televizat, comentat, urmărit. Ce se întâmplă însă în structurile de la alte niveluri?
     
  4. Italia renaște după dezastrul produs de coronavirus » La ora 18:00, în fiecare seară, oamenii fac un gest senzațional!
     
  5. Ivan Garcia Cortina, câștigător săptămâna trecută al etapei a treia din Paris-Nisa, a venit cu o idee catalogată simplă și genială pentru a repara calendarul ciclist, afectat și el de pandemia de coronavirus!
     
  6. Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19. „Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane”
     
  7. Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
bazinga
bazinga  •  18 Martie 2020, 16:10
Postat de roadghost pe 18 Martie 2020, 14:40

Ghita are creierul bine spalat, asta e, e inevitabil ca unii sa nu interpreteze gresit indemnurile la pastrarea igienei personale

Nu are ce sa fie spalat,stai pe pace!

608079056649137
Baba Daniel  •  18 Martie 2020, 16:03
Postat de andreimelcul pe 18 Martie 2020, 12:43

Mark Twain :E mai bine să taci din gură şi să-i laşi pe ceilalţi să creadă că eşti un prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice îndoială.

Santem un catun nu o tara in plina pandemie noi criticam. o fi becali sau ghita mai putin inteligenti dar nu se ascunde cum fac alti miliardari si sarantoci cu duhul traías a omenirea ca de prosti nu ducem lipsa

valyomanid4
valyomanid4  •  18 Martie 2020, 15:17
Postat de chromophobia pe 18 Martie 2020, 15:09

Romanii care spun ceva impotriva romanilor din diaspora,asta vor de fapt sa transmita.Statul e de vina.Nu acorda niciun fel de ajutor acelor romani.N-au corturi pt carantina la granita,n-au personal pt sanatate,n-au nimic!Ce sa mai vorbim de testere?Noi avem peste 200 de confirmari de virus pt ca de fapt nu avem testere de ajuns.Numarul e mult mai mare de infectati si sunt lasati sa umble pe strazi venind din tarile mai rau afectate.Pe langa inconstienta unor romani de a merge direct langa familie si semenii sai,mai vinovat e statul.Cei care ne conduc pun sanatatea pe ultimele locuri,prioritare sunt strategiile prin care sa ia voturi prin inselaciune ascunsa Vai de capul nostru.O sa depasim Italia cu mult ca numar de infectati si morti.Pe hartie,posibil sa nu pt ca ne pricepem la fals in acte.Mor 50 de coronavirus,o sa puna cancer la plamani sau alte exemple

Nu ai inteles, romanii din Diaspora au venit in tara sa le intoarca favorul Iohannis, sa-i vindece de CoviD-19!:)))

Vezi toate comentariile (26)
Comentează