SPORTURI  »  BOX  »  ANGLIA

Crimă în familia lui Tyson Fury » Manifestul postat de pugilist pe rețelele de socializare: „Toți idioții au cuțite în ziua de azi!”

Tyson Fury, Foto: Imago Images
Tyson Fury, Foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 august 2022 20:32 / Actualizat duminica, 21 august 2022 20:55

Tyson Fury (34 de ani), de două ori campion mondial la categoria grea, a anunțat pe contul personal de Instagram că vărul său, Rico Burton, a fost înjunghiat mortal în fața unui pub din Manchester, duminică dimineața.

Rico, în vârstă de 31 de ani, ar fi fost înjunghiat în gât, în fața unui bar din Altrincham, Manchester, în jurul orei 3 dimineața, iar un tânăr de 17 ani a fost grav rănit.

Ianis Hagi, primul antrenament după operația la genunchi: „E minunat! Aici e casa mea” » Filmat în permanență
REVENIRE
Ianis Hagi, primul antrenament după operația la genunchi: „E minunat! Aici e casa mea” » Filmat în permanență

Tragedie în familia lui Tyson Fury

Pugilistul în vârstă de 34 de ani a cerut guvernului britanic să „adopte pedepse mai severe pentru uciderea prin lovitură de cuțit”.

„Vărul meu a fost ucis noaptea trecută, a fost înjunghiat în gât. Situația devine una ridicolă, toți idioții au cuțite în ziua de azi. Acest lucru trebuie să înceteze. Guvernul britanic trebuie să adopte pedepse mai severe pentru uciderea prin lovitură de cuțit. Este ca o boală care se propagă și nu știi cât de rea este situația până când nu ți se întâmplă unuia de-al tău. Viața este foarte prețioasă! Bucurați-vă de fiecare moment! Odihnește-te în pace, Rico Burton! Dumnezeu să aibă grijă de tine, în ceruri! Ne vedem curând”, a scris Tyson Fury pe rețelele de socializare.

Rico Burton a fost și el pugilist

Fostul antrenor al lui Rico Burton și al lui Fury, Steve Egan, a declarat în cotidianul britanic The Sun: „L-am antrenat pe Rico, sunt devastat. Îl cunoșteam pe el și pe fratele lui de când aveau 13 ani. A fost un băiat fantastic, obișnuiam să îl strig Billy Joe Saunders pentru că era un luptător atât de bun. Nu l-aș fi putut vedea vreodată intrând în vreun conflict, sau să înceapă unul, nu era genul. Tyson era un erou pentru el, iar Rico voia să îi fie leit”.

În vârstă de 60 de ani, antrenor la „Jimmy Egan Boxing Academy”, din Manchester, Steve Egan a spus că Rico a făcut box până la vârsta de 19 ani și chiar a câștigat două titluri naționale la juniori. 

Crimă în familia lui Tyson Fury » Manifestul postat de pugilist pe rețelele de socializare: „Toți idioții au cuțite în ziua de azi!”
Rico Burton, sursă foto: The Sun

Un bărbat de 21 de ani a fost reținut

Polițiștii au ajuns imediat la fața locului la aflarea veștii că doi bărbați au fost înjunghiați. Cei doi au fost transportați la spital, însă vărul lui Tyson Fury a decedat în cele din urmă, iar cealaltă victimă, în vârstă de 17 ani, rămâne internat în spital cu răni grave. 

Doi bărbați, unul în vârstă de 20 și celălalt de 21 de ani, au fost arestați între timp, fiind suspectați de crimă, informează The Sun.

  • Articol de Vlad Roșu

Citește și:

Afișe-șoc în Budapesta: Ungaria își arogă din succesele României la Mondialele de fotbal 1990 și 1998

Fotbalistul din Liga 1 a refuzat-o pe FCSB și explică de ce: „Nu vreau să lucrez cu oameni precum Gigi Becali. Nu plec nicăieri!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
elgabri
elgabri  •  21 August 2022, 23:00
Postat de dobrin pe 21 August 2022, 22:53

Ba da, dar asta presupune si riscuri.

In Anglia e cam riscant sa iesi din casa in unele zone mai ales seara sau noaptea !! Sunt cartiere unde tre sa *** sa te plimbi singur.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elgabri
elgabri  •  21 August 2022, 22:56

Cum naiba toti sunt baieti fantastici si buni dupa ce mor si nu inainte ??!!

dobrin
dobrin  •  21 August 2022, 22:53
Postat de propaganda pe 21 August 2022, 22:46

Adica n-are voie sa bea la carciuma?

Ba da, dar asta presupune si riscuri.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează