SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE - BADOU JACK

Cuvinte extraordinare din partea lui Mayweather la adresa lui Bute: "E de-a dreptul exploziv"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 aprilie 2016 23:23

Lucian Bute, 36 de ani, va boxa la 30 aprilie cu suedezul Badou Jack, deţinătorul centurii WBC la categoria supermijlocie. Pugilistul român a primit cuvinte de laudă tocmai din partea mareului Floyd Mayweather jr..

Interesant este că aceste cuvinte vin în contextul în care compania lui Mayweather îl reprezintă tocmai pe adversarul lui Bute.

"L-am văzut de multe ori pe Bute boxând. Este un luptător foarte atractiv, este de-a dreptul exploziv și de fiecare dată când urcă în ring dă 100%. Acesta e cel mai important lucru, trebuie să le arăți oamenilor ce vor să vadă", a spus Mayweather într-o conferință de presă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
nusu_d
nusu_d  •  04 Aprilie 2016, 16:47

Asta e chestie de marketing, Mayweather mai nou este si promotor. Nu putea sa spuna ca Bute este o petarda si sa se astepte sa se vanda, sa se promoveze bine meciul lui cu Badou Jack. Si Mayweather in ultima parte a carierei isi vorbea de bine adversarii alesi, spunand ca sunt boxeri buni si chiar erau, pentru ca daca spui ca sunt petarde care mai e meritul tau cand ii bati? Pina la urma Bute a fost un inlocuitor de ultima ora al lui Chavez JR si a fost ales pentru ca a detinut la un moment dat o centura. Se adevereste un vechi proverb romanesc in cazul lui: prost sa fii, noroc sa ai!

kingdon
kingdon  •  03 Aprilie 2016, 11:35

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dl.axinte
dl.axinte  •  03 Aprilie 2016, 08:57
Postat de faxx pe 03 Aprilie 2016, 02:52

ai descris bine .. asa este si fcsb 2003 s.a. .. umflati de presa .. petarde

...esti doar un *** ce vorbeste cu clona sa...neinteresant...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează