SPORTURI  »  BOX  »  VIOLENȚE

Detalii terifiante despre modul în care Floyd Mayweather își agresa fosta iubită: „Te voi ucide!”

Floyd Mayweather și Josie Harris // FOTO: instagram.com/floydmayweather +4   FOTO
Floyd Mayweather și Josie Harris // FOTO: instagram.com/floydmayweather

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2020 08:10

Josie Harris, fosta iubită a lui Floyd Mayweather, ar fi lăsat mai multe detalii despre agresiunile la care a fost supusă în trecut de american. Femeia a fost găsită decedată în mașină, pe 12 martie.

Înainte de a muri, Harris, mama a trei dintre copiii fostului pugilist, Josie plănuia să scrie o carte și au fost descoperite mai multe pasaje în care descria relația pe care a avut-o cu Floyd și ar fi dat detalii despre cum era bătută de fostul boxer. Ca urmare a violențelor, femeia a avut contuzii cerebrale, o comoție și vânătăi.

„Dormeam, iar ochii mi s-au deschis din cauza țipetelor mele. Durerea mi-a străpuns craniul când mi-am ridicat privirea și l-am văzut pe Floyd. Mă trăgea de păr, din spate și mă lovea în cap. M-a aruncat de pe canapea și m-a târât prin toată casa. 

I-am zis «Floyd, faci asta în fața copiilor tăi». Simțeam o durere agonizantă și am țipat până m-a lăsat să plec. Înainte să pot spune ceva, m-a apucat din nou de cap și m-a lovit în ceafă. Era hotărât să-mi dea o lecție, vedeam asta în ochii lui. Când m-am așezat, m-a luat de braț și m-a răsucit. M-a apucat din nou de păr și simțeam ca și cum mi s-ar dezlipi scalpul”, ar fi unul dintre pasajele scrie de Josie, potrivit Mundo Deportivo.

Josie a scris că Floyd „aproape că mă omora” și că în timp ce o lovea în mod repetat țipa „te voi ucide”

Floyd Mayweather și Josie Harris, relație complicată

Femeia de 40 de ani și americanul Floyd Mayweather (43 de ani) au avut o relație tumultuoasă, din cauza căreia fostul pugilist a stat la închisoare două luni, în 2011, fiind acuzat de violență domestică. În 2010, Harris l-a acuzat pe Floyd că a agresat-o în Las Vegas. Femeia l-a dat în judecată pentru defăimare pe Mayweather, după ce acesta a susținut că era consumatoare de droguri, și a cerut 20 de milioane dolari. 

„Am fost abuzată! Am luat bătaie de multe ori și mi-am dat seama că am fost victima violenței domestice. Mi-e frică atunci când vine să își vadă copiii”, spunea Josie Harris în 2017. Floyd „Money” Mayweather are trei copii cu Josie, Zion Shamaree (19 ani), Koraun (20 de ani) și Jirah (15 ani). Mai are o fată, Iyanna (19 ani), dintr-o altă relație.

Citește mai multe știri din box:

Mayweather, zguduit de tragediile din 2020 » Ce se întâmplă cu meciurile împotriva lui McGregor și Pacquiao

O nouă tragedie pentru Floyd Mayweather! Unchiul său a murit la doar 58 de ani

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează