SPORTURI  »  BOX  »  TRIBUNA ZERO CU OVIDIU IOANIŢOAIA (LUNI, 22:30)

Diaconu: "Mi-am încheiat contractul cu Interbox!"

Articol de - Publicat marti, 22 aprilie 2008 00:00

Adrian Diaconu a vorbit aseară la EuropaFM, la Tribuna Zero, despre meciul cîştigat împotriva americanului Chris Henry. "Sînt puţin tumefiat şi mă arde o răceală puternică. Am făcut o băiţă şi sper să-mi revin. Sînt bine şi bucuros, fericit şi mulţumit. Am făcut tot ce mi-a stat în putinţă pentru a-mi apăra avantajul cîştigat în primele runde, Henry a fost un adversar foarte puternic şi foarte rezistent", a spus Diaconu.

Acesta a precizat că contractul pe care-l avea cu firma Inter box a expirat. "Am încheiat contractul pe care-l aveam cu firma canadiană, dar îl voi renegocia, cînd mă voi întoarce în Canada şi o să cer şi mai mulţi bani", a precizat Adrian.

  Diaconu se află la Ploieşti, alături de familie. "Sper ca pe viitor boxul românesc să ia o amploare mai mare la noi în ţară şi îmi doresc să avem mai multe meciuri de box în România!", a încheiat Adrian Diaconu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
 •  23 Aprilie 2008, 15:36

FELICITARI !! Cum sa se manjeasca cu banii lui JIJI ? Ce sa faca el cu 10000 de euro ? Anuntati-l pe JIJI ca Adrian a castigat 600.000 de euro . BRAVO CAMPIONULE!!

 •  22 Aprilie 2008, 12:27

Esti Vis Bai baiatule..totzi romani te apreciaza si va apreciaza(bute) Suntetzi imaginea romaniei in america..Iabani ciobanului ca sunt bani din suflet

 •  22 Aprilie 2008, 12:06

bravo esti mare , dar te rog sa nu te manjesti cu banii ciobanului

Vezi toate comentariile (10)
Comentează