SPORTURI  »  BOX  »  RETRAGERE

FOTO Cătălin Zmărăndescu se căsătorește în acest weekend! Planuri și pentru meciul de retragere » Cum arată viitoarea soție

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2016 12:06

Luptătorul Cătălin Zmărăndescu se pregătește de petrecere pentru această sâmbătă, la Londra. Sportivul devenit faimos după aparițiile în Local Kombat se va căsători și religios în capitala Angliei cu aleasa inimii sale, Luiza Florina, cea care i-a fost alături în ultimii patru ani. Mai mult, acesta intenționează să își facă de retragerea din carieră în această toamnă, chiar în capitala Angliei.

Cei doi s-au cunoscut la sala pe care Zmărăndescu și-a deschis-o în insula britanică, Luiza fiind stabilită acolo de peste 14 ani, iar de atunci sunt de nedespărțit. După ce s-au cununat civil în toamna lui 2014, aceștia vor spune „Da!” și în fața lui Dumnezeu, ceremonia religioasă urmând să aibă loc chiar la o biserică românească din capitala Angliei.

Alături le vor fi părinții spirituali Mihaela și Nicu Gheară, împreună cu care au și stabilit data nunții. „Este un moment foarte emoționant pentru mine, cu siguranță ea este jumătatea de care aveam nevoie. Acum am hotărât să facem acest pas și în fața lui Dumnezeu. Avem o relație extraordinară și asta e tot ce contează”, a spus Cătălin, care a cerut-o de soție pe Luiza chiar după un meci câștigat în Regat.

Își pregătește meciul oficial de retragere în Superkombat

După ce între 2003 și 2010 a luptat în circuitul Local Kombat, Zmărăndescu (43 de ani) și-a continuat cariera în Anglia, acolo unde a continuat atât pe box, cât și pe MMA. De altfel, în cușcă, acesta are un palmares de 11 victorii și 6 înfrângeri, iar anul trecut l-a făcut KO în doar 55 de secunde pe uriașul Tomasz Czerwinski.

Ofertat pentru a lupta din nou în țară, veteranul anunță că vrea să își facă un meci de retragere, însă cu condiția ca acesta să fie organizat de Eduard Irimia. „Cu el am început cariera, cu el voi încheia. A fost alături de mine în momentele grele și apreciez enorm treaba asta. Respectul pentru el e mai mare decât îl pot exprima în cuvinte. Vom stabili toate detaliile la Comănești, la gala unde Ionuț Iftimoaie se va retrage oficial.

Mi-ar plăcea să fie gala la Londra fiindcă în ultimii ani au fost mii de români care mi-au fost aproape la fiecare meci și merită o astfel de confruntare”, a conchis Cătălin, care între două antrenamente pregătește și toate detaliile nunții de sâmbătă.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează