BOX  ·  RETRAGERE

FOTO Cătălin Zmărăndescu se căsătorește în acest weekend! Planuri și pentru meciul de retragere » Cum arată viitoarea soție

Joi, 30 Iunie 2016

Luptătorul Cătălin Zmărăndescu se pregătește de petrecere pentru această sâmbătă, la Londra. Sportivul devenit faimos după aparițiile în Local Kombat se va căsători și religios în capitala Angliei cu aleasa inimii sale, Luiza Florina, cea care i-a fost alături în ultimii patru ani. Mai mult, acesta intenționează să își facă de retragerea din carieră în această toamnă, chiar în capitala Angliei.

Cei doi s-au cunoscut la sala pe care Zmărăndescu și-a deschis-o în insula britanică, Luiza fiind stabilită acolo de peste 14 ani, iar de atunci sunt de nedespărțit. După ce s-au cununat civil în toamna lui 2014, aceștia vor spune „Da!” și în fața lui Dumnezeu, ceremonia religioasă urmând să aibă loc chiar la o biserică românească din capitala Angliei.

Alături le vor fi părinții spirituali Mihaela și Nicu Gheară, împreună cu care au și stabilit data nunții. „Este un moment foarte emoționant pentru mine, cu siguranță ea este jumătatea de care aveam nevoie. Acum am hotărât să facem acest pas și în fața lui Dumnezeu. Avem o relație extraordinară și asta e tot ce contează”, a spus Cătălin, care a cerut-o de soție pe Luiza chiar după un meci câștigat în Regat.

Își pregătește meciul oficial de retragere în Superkombat

După ce între 2003 și 2010 a luptat în circuitul Local Kombat, Zmărăndescu (43 de ani) și-a continuat cariera în Anglia, acolo unde a continuat atât pe box, cât și pe MMA. De altfel, în cușcă, acesta are un palmares de 11 victorii și 6 înfrângeri, iar anul trecut l-a făcut KO în doar 55 de secunde pe uriașul Tomasz Czerwinski.

Ofertat pentru a lupta din nou în țară, veteranul anunță că vrea să își facă un meci de retragere, însă cu condiția ca acesta să fie organizat de Eduard Irimia. „Cu el am început cariera, cu el voi încheia. A fost alături de mine în momentele grele și apreciez enorm treaba asta. Respectul pentru el e mai mare decât îl pot exprima în cuvinte. Vom stabili toate detaliile la Comănești, la gala unde Ionuț Iftimoaie se va retrage oficial.

Mi-ar plăcea să fie gala la Londra fiindcă în ultimii ani au fost mii de români care mi-au fost aproape la fiecare meci și merită o astfel de confruntare”, a conchis Cătălin, care între două antrenamente pregătește și toate detaliile nunții de sâmbătă.Guvernul a plătit datoria de sute de milioane de euro către fraţii Micula

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
07:30 Handbal F, CM 2019

Germania - Suedia

Digi 1, Look Plus
10:30 Handbal F, CM 2019

Rusia - Olanda

Digi 1, Look Plus
13:30 Handbal F, CM 2019

Norvegia - Spania

Digi 1, Look Plus
18:00 Baschet M

SCM Timișoara - Steaua

Digi 4
20:30 Fotbal, Liga 1

Dinamo - Sepsi Sfântu Gheorghe

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Hoffenheim - Augsburg

Digi 3
21:45 Fotbal, Ligue 1

Lille - Montpellier

Digi 4
22:00 Fotbal, La Liga

Alaves - Leganes

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1