SPORTURI  »  BOX  »  BOX

FOTO Floyd Mayweather, derapaj la adresa unui fost rival! A publicat o poză cu un mesaj scandalos: "Am luptat cu ea! Vă rog să lăsați cel mai jignitor mesaj"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 18 octombrie 2018 22:12

Fostul pugilist Floyd Mayweather a avut un derapaj la adresa fostului său rival, americanul Oscar De La Hoya.

Mayweather a postat o fotografie mai veche cu De La Hoya îmbrăcat în femeie și purtând pantofi cu toc la care a adăugat un mesaj scandalos: "Acum 11 ani am luptat cu ea, iar numele ei este Oscar «Fata de aur» De La Hoya. Vă rog să lăsați cel mai jignitor mesaj la care vă puteți gândi."

clipboard01

Floyd "Money" Mayweather, 41 de ani, și Oscar "Golden Boy" De La Hoya, 45 de ani, s-au luptat în mai 2007, iar americanul a caștigat prin decizie împărțită.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
125449014739398
Dan Pricop  •  19 Octombrie 2018, 09:52

...am vazut meciul dintre De La Hoye si Mayweather,...a fost mai bun la fuga Floyd,decat la boxing,tot meciul a fugit ,an cateva meciuri cred ca arbitri au fortat scorul pt al favoriza,...an meciul cu Zab Judah,la fel,...pe Mac Gregor al putea bate usor dar s'a temut,...de ce,???...numai el stie,...palmaresul multor boxeuri americani e construit pt a nu se pierde mitul boxului american,care e mai bun decat celelalte stiluri de box sau,...a fost.

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  19 Octombrie 2018, 05:33

Inseamna ca i-a dat bine la mecla daca il pomenste cu atata inversunare chiar si in ziua de azi

maistor_kokir
maistor_kokir  •  18 Octombrie 2018, 23:45

Pai Oscar de la Hoya a fost cel mai puternic adversar cu care s-a luptat vreodata Floyd. Nu mai zic, ca arbitrii au fost acuzati ca l-au favorizat la acea decizie divizata. E drept insa, ca De la Hoya era dintr-o categorie mult mai grea.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează