SPORTURI  »  BOX  »  MONDEN

FOTO Și ea îl ia peste picior! Ce a scris cea mai frumoasă jucătoare de golf despre Conor McGregor

Paige Spiranac // Foto: Instagram +49   FOTO
Paige Spiranac // Foto: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 31 ianuarie 2021 19:09 / Actualizat duminica, 31 ianuarie 2021 19:14

Înfrângerea lui Conor McGregor (32 de ani) în fața lui Dustin Poirier (32 de ani) a cântărit greu, iar irlandezul s-a ales cu o mulțime de ironii venite din toate părțile.

Printre cei care au glumit pe seama lui Conor se află și Paige Spiranac, faimoasa jucătoare de golf. Aceasta a făcut aluzie la o glumă lansată de Jake Paul, o vedetă a internetului.

Jake Paul, vlogger, l-a provocat pe Conor înaintea luptei cu Dustin la un meci, susținând că îi oferă 50 de milioane de dolari pentru acest duel. Însă, după înfrângerea cu Dustin Poirier, Jake a schimbat oferta și a scris public că oferă doar 10.000$ pentru o luptă cu Conor McGregor.

Paige a intrat pe fir și a postat la rândul ei un mesaj ironic: „Așadar, Conor McGregor va lupta cu Jake Paul data viitoare?”.

+45 FOTO

Conor McGregor, făcut KO de Dustin Poirier

În urmă cu o săptămână, Conor McGregor a fost făcut KO de Dustin Poirier, acesta din urmă câștigând main event-ul din gala UFC 257.

După o primă rundă controlată de McGregor și o a doua care a început echilibrat, Dustin l-a atacat puternic pe Conor cu o serie excelentă de lovituri de brațe și l-a trimis la podea pe Conor cu un croșeu care l-a lovit în plin. După ce irlandezul a căzut, Poirier s-a năpustit asupra lui, lovindu-l violent de încă două ori.

Aceasta a fost prima înfrângere prin KO suferită de Conor „The Notorious” McGregor în UFC, care a luptat după o pauză de un an.

+45 FOTO

Citește și alte știri:

VIDEO Un multimilionar din SUA, văzut în mijlocul unor hoți care devastau un magazin în proteste după moarte lui George Floyd!

VIDEO+ FOTO Conor McGregor, făcut KO de Dustin Poirier în UFC 257! Irlandezul a terminat meciul plin de sânge

Conor McGregor a fost făcut KO de Dustin Poirier, dar pleacă acasă cu o AVERE! Câți bani încasează cei doi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
iliedraperie
iliedraperie  •  03 Februarie 2021, 14:12

:)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează