SPORTURI  »  BOX  »  MAYWEATHER - PACQUIAO

FOTO Mayweather a dominat clar meciul cu Pacquiao » Cum au punctat cei trei arbitri și cîte runde a cîștigat filipinezul

Articol de GSP - Publicat luni, 04 mai 2015 10:52

Floyd Mayweather și Manny Pacquiao s-au întîlnit duminică dimineață în cel mai așteptat meci de box al ultimilor ani.

La finalul celor 12 runde, americanul a fost declarat cîștigător prin decizie în unanimitate, fiecare dintre cei trei arbitri declarîndu-l pe Mayweather cîștigător.

Cele mai bune bune momente ale lui Pacquiao au fost în reprizele 4 și 6, în care a fost văzut învingător de toți cei trei arbitri. 

În rundele 9 și 10, doi arbitri l-au declarat pe filipinez cîștigător, dar al treilea l-a declarat învingător pe american.

Mayweather a ieșit cîștigător clar în opt runde, iar în două a primit mai multe puncte de la un singur arbitru.

 2842a16c00000578 0 image m 81 1430630732955

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (8)
nusu_d
nusu_d  •  07 Mai 2015, 17:25

Daca si Mayweather a dominat meciul asta fugind prin ring ca un pui de gaina fricos inseamna ca vorbim despre altceva. Parca am vazut un meci pentru masina de punctat de la amatori, aia care distrusese boxul amator. Lovituri anemice(cateva pe repriza), in box se puncteaza si combativitatea, ring generaship, agresivitatea etc. Mai nou si mascariciul Badea *** este expert in box si il linge pe Mayweather in dos, el obisnuit fiind de la Varan cu linsul. Nici Pacquiao nu a facut un meci reusit, dar sa zici ca Chicken Floyd a dominat e departe de realitate. Mayweather este un boxer cu mari calitati, dar din pacate la meciurile lui din ultimii ani efectiv te ia somnul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

6.6.6
6.6.6  •  05 Mai 2015, 04:25

niste arbitri de spanac, un pugilist care de fapt ar trebui sa concureze la 10000 m si un sport, ca mai toate, parcat in curtea mafiei... it's show time! it is no longer sport time! iar *** de la protv care au comentat au intregit un tablou penibil!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

solox
solox  •  05 Mai 2015, 00:50

Nu vreau sa contest victoria lui Mayweather, ca si parere , desigur...totusi ce trebuie punctat in box: initiativa, loviturile, spiritul de lupta al unui sport barbatesc, riscul de a ramane descoperit dupa o serie ,fie ea si in blocaj s.a. sau partea de balet / regie- eschive exersate din toate pozitiile , lovituri pe retragere dupa ce asistenta ramane muta de blocajul perfect cu ajutorul unor manusi negociate (ca dimensiune) s.a. E penibil sa scrii ca Mayweather a lovit dublu fata de Pacquiao, sau ca Manny a avut cateva serii dar au fost in gol, fara vitalitate. Daca erau asa slabe de ce o zbughea Floyd din corzi cu sarituri si intoarceri =adevarate bijuterii tehnice in box , dupa unii. Desigur , Pacquiao a gresit in ultimele doua reprize ca a lasat-o moale, iar Mayweather a inceput sa fuga prin ring si sa-l ia la misto cu mana aia intinsa la incomodare. La un mom dat Mayweather se putea arunca in spagat ca Manny oricum nu-l ajungea . Daca ringul era mai mare Pacquiao nu castiga nici macar 1 repriza. Interesant ar fi fost meciul intr-un ring mai mic. Sportul este o intrecere cu multi combatanti dar cu un singur spirit corect de arbitraj/ punctaj. Cu asemenea meciuri , previzibile din faza contractului, boxul va ramane un sport pentru pariori si casele de pariuri. Drept va spun ca am simtit gogoasa infuriata lansata cu turle si trambite si.. nu m-am trezit. Am vazut meciul in reluare de la 12 pe pro tv cu o cafea perfecta.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează