SPORTURI  »  BOX  »  INVINCIBILII 6

FOTO » Viorel Simion şi-a apărat centura WBC Internaţional în faţa lui Edgar Riovalle

Viorel Simion a cîştigat meciul cu Edgar Riovalle +6   FOTO
Viorel Simion a cîştigat meciul cu Edgar Riovalle

Articol de GSP - Publicat joi, 09 februarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 09 februarie 2012 22:54

Viorel Simion a trecut cu bine de meciul cu Edgar Riovalle, reuşind să cîştige la decizie partida.


Românul îşi menţine curat palmaresul la profesionişti şi după gala "Invincibilii 6". Viorel şi-a apărat fără probleme centura WBC Internaţional la categoria pană, cîştigînd prin decizie unanimă: 119-109, 119-108 şi 120-108 fiind scorurile date de cei trei arbitri.

Simion a ajuns astfel la cea de-a 15-a victorie la profesionişti şi îşi continuă ascensiunea spre primele locuri în clasamentul mondial la categoria pană.

FINAL - Aşteptăm decizia arbitrilor!

Runda 12 -
Viorel se închide bine şi evită loviturile lui Riovalle. Mexicanul a preluat centrul ringului şi încearcă să-l prindă în corzi pe Simion, dar românul îl evită şi trece din nou în atac.

Runda 11 -
Simion îl prinde în corzi pe mexican, dar şi de această dată adversarul său evită KO-ul. Riovalle a început să dea drumul la braţe, dar un pic prea tîrziu.

Runda 10 -
Nivelul partidei începe să mai scadă pe măsură ce ne apropiem de final. Riovalle caută lovitura decisivă, românul se apără excelent şi punctează pe contre.

Runda 9 -
Mexicanul scapă un croşeu de stînga în figura lui Viorel, care pare ceva mai relaxat pe acest final de meci. Finalul de repriză este însă fulminant pentru român, care-l prinde din nou în corzi pe mexican.

Runda 8 -
Meciul curge în favoarea lui Viorel, care l-a dominat categoric pe Riovalle pînă în momentul de faţă. Simion prinde o serie bună de lovituri care îl năucesc pe Riovalle, dar mexicanul rezistă.

Runda 7 -
Un început de rundă ceva mai liniştit. Viorel pare să se odihnească după raidurile din rundele anterioare. Iese însă imediat la atac la primele tresăriri ale lui Riovalle. Finalul de rundă îl găseşte pe mexican în genunchi, dar arbitrul consideră că acesta doar a alunecat.

Runda 6 -
Riovalle nu mai stă la cutie şi încearcă să-l atace pe Simion, dar replica românului nu se lasă deloc aşteptată. Viorel iese imediat pe contraatac cu lovituri la corp şi apoi spre figura mexicanului.

Runda 5 -
Simion îl prinde în corzi pe mexican, dar Riovalle se eschivează şi scapă de pumnii românului. Dacă va continua în acest ritm, Viorel are toate şansele să-şi facă KO adversarul.

Runda 4 -
Simion îl domină în continuare pe mexican, ale cărui lovituri timide se opresc de fiecare dată în blocajul românului. Viorel atacă puternic cu stînga în figură, dublînd aproape de fiecare dată şi cu dreapta. Pe final de rundă, Riovalle încearcă să fie mai agresiv, dar Viorel returnează excelent pe contraatac.

Runda 3 -
Asaltul lui Viorel nu primeşte nici o replică pînă acum din partea mexicanului, a cărui evoluţie lasă de dorit pînă acum. Românul a început să lege mai multe serii în figura lui Riovalle şi forţează KO-ul.

Runda 2 -
Viorel a început să dea drumul şi la dreaptă, reuşind să puncteze în două rînduri. Românul nu iartă nici cu stînga, avînd un final de rundă în care l-a zdruncinat pe mexican cu loviturile sale.

Runda 1
- Primii pumni apar abia după 30 de secunde de tatonări. Viorel s-a plasat deja în centrul ringului, semn că îşi doreşte să controleze partida. Croşeul de stînga al românului reuşeşte să-i spargă garda mexicanului. Nici adversarul nu se lasă mai prejos şi pare că are un mic avantaj în ceea ce priveşte viteza loviturilor.

A început meciul!

UPDATE 21:37 //
Viorel Simion şi Edgar Riovalle au intrat în ring!

UPDATE 21:29//
Bogdan Dinu nu a avut nevoie decît de aproape un minut pentru a-l doborî pe neamţul Muhammed Ali. După ce a trecut de prima numărătoare, germanul nu a mai avut nici o şansă la croşeul de dreapta pe care i l-a dat românul şi a căzut ca secerat. Victorie: Bogdan Dinu, prin knock-out

Viorel Simion a trecut cu bine de meciul cu Edgar Riovalle, reuşind să cîştige la decizie partida.

Românul îşi menţine curat palmaresul la profesionişti şi după gala "Invincibilii 6". Viorel şi-a apărat fără probleme centura WBC Internaţional la categoria pană, cîştigînd prin decizie unanimă: 119-109, 119-108 şi 120-108 fiind scorurile date de cei trei arbitri.

Simion a ajuns astfel la cea de-a 15-a victorie la profesionişti şi îşi continuă ascensiunea spre primele locuri în clasamentul mondial la categoria pană.

FINAL - Aşteptăm decizia arbitrilor!

Runda 12 - Viorel se închide bine şi evită loviturile lui Riovalle. Mexicanul a preluat centrul ringului şi încearcă să-l prindă în corzi pe Simion, dar românul îl evită şi trece din nou în atac.

Runda 11 - Simion îl prinde în corzi pe mexican, dar şi de această dată adversarul său evită KO-ul. Riovalle a început să dea drumul la braţe, dar un pic prea tîrziu.

Runda 10 - Nivelul partidei începe să mai scadă pe măsură ce ne apropiem de final. Riovalle caută lovitura decisivă, românul se apără excelent şi punctează pe contre.

Runda 9 - Mexicanul scapă un croşeu de stînga în figura lui Viorel, care pare ceva mai relaxat pe acest final de meci. Finalul de repriză este însă fulminant pentru român, care-l prinde din nou în corzi pe mexican.

Runda 8 - Meciul curge în favoarea lui Viorel, care l-a dominat categoric pe Riovalle pînă în momentul de faţă. Simion prinde o serie bună de lovituri care îl năucesc pe Riovalle, dar mexicanul rezistă.

Runda 7 - Un început de rundă ceva mai liniştit. Viorel pare să se odihnească după raidurile din rundele anterioare. Iese însă imediat la atac la primele tresăriri ale lui Riovalle. Finalul de rundă îl găseşte pe mexican în genunchi, dar arbitrul consideră că acesta doar a alunecat.

Runda 6 - Riovalle nu mai stă la cutie şi încearcă să-l atace pe Simion, dar replica românului nu se lasă deloc aşteptată. Viorel iese imediat pe contraatac cu lovituri la corp şi apoi spre figura mexicanului.

Runda 5 - Simion îl prinde în corzi pe mexican, dar Riovalle se eschivează şi scapă de pumnii românului. Dacă va continua în acest ritm, Viorel are toate şansele să-şi facă KO adversarul.

Runda 4 - Simion îl domină în continuare pe mexican, ale cărui lovituri timide se opresc de fiecare dată în blocajul românului. Viorel atacă puternic cu stînga în figură, dublînd aproape de fiecare dată şi cu dreapta. Pe final de rundă, Riovalle încearcă să fie mai agresiv, dar Viorel returnează excelent pe contraatac.

Runda 3 - Asaltul lui Viorel nu primeşte nici o replică pînă acum din partea mexicanului, a cărui evoluţie lasă de dorit pînă acum. Românul a început să lege mai multe serii în figura lui Riovalle şi forţează KO-ul.

Runda 2 - Viorel a început să dea drumul şi la dreaptă, reuşind să puncteze în două rînduri. Românul nu iartă nici cu stînga, avînd un final de rundă în care l-a zdruncinat pe mexican cu loviturile sale.

Runda 1 - Primii pumni apar abia după 30 de secunde de tatonări. Viorel s-a plasat deja în centrul ringului, semn că îşi doreşte să controleze partida. Croşeul de stînga al românului reuşeşte să-i spargă garda mexicanului. Nici adversarul nu se lasă mai prejos şi pare că are un mic avantaj în ceea ce priveşte viteza loviturilor.

A început meciul!

UPDATE 21:37 // Viorel Simion şi Edgar Riovalle au intrat în ring!

UPDATE 21:29// Bogdan Dinu nu a avut nevoie decît de aproape un minut pentru a-l doborî pe neamţul Muhammed Ali. După ce a trecut de prima numărătoare, germanul nu a mai avut nici o şansă la croşeul de dreapta pe care i l-a dat românul şi a căzut ca secerat. Victorie: Bogdan Dinu, prin knock-out

UPDATE 21:05// Şi cel de-al treilea român, Ronald Gavril, a cîştigat meciul contra lui Andreij Loginovs. Chiar dacă nu a reuşit să-l pună jos înainte de limită, Gavril i-a făcut faţă lituanianului şi a fost declarat învingător prin decizie unanimă.

UPDATE 20:40// Primul român intrat în ring a fost Răzvan Cojanu. Venit din SUA pentru o boxa în ţară, Cojanu l-a pus de două ori la pămînt pe Pagga în prima rundă, seria loviturilor nimicitoare continuînd şi în următoarea repriză. După două reprize, neamţul a abandonat, iar Răzvan Cojanu a obţinut prima victorie înainte de limită.

UPDATE 20:26// După cele patru meciuri de la amatori, Corina Cîrlescu a deschis balul confruntărilor de la profesionism. Românca a început exploziv şi, după doar un minut a pus la pămînt pe adversara sa, Aleksandra Petrova. Bulgăroaica s-a accidentat la gleznă şi a fost scoasă din ring pe braţele medicilor. Românca a obţinut o victorie prin knock-out tehnic.

PROGRAM ŞI REZULTATE GALA ”INVINCIBILII 6”
Turcin Luminiţa-Gherghel Diana (categoria olimpică 75 kg, amatori) - Victorie: Turcin, decizie unanimă
Duţă Steluţa-Răducanu Mariana (categoria olimpică 51 kg, amatori) - Victorie: Duţă, prin abandon
Gheorghe Ionuţ-Georgian Popescu (categoria olimpică 69 kg, amatori) - Victorie: Gheorghe, decizie majoritară
Andreiana Răzvan-Marin Alexandru (categoria olimpică 56 kg, amatori) - Victorie: Andreiana, decizie unanimă

Corina Cîrlescu (România)-Aleksandra Petrova (Bulgaria), categoria pană, profesionism - Victorie: Cîrlescu, prin knock-out tehnic

Răzvan Cojanu (România)-Bekim Pagga (Germania), profesionism, categoria grea - Victorie: Cojanu, înainte de limită, prin abandon

Roland Gavril (România)-Andreij Loginovs (Lituania), profesionism, categoria supermijlocie - Victorie: Gavril, decizie unanimă

Bogdan Dinu (România)-Muhammed Ali (Germania), profesionism, categoria grea - Victorie: Dinu, prin knock-out

Viorel Simion (România)-Edgar Riovalle (Mexic), profesionism, categoria pană

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
hofer
hofer  •  10 Februarie 2012, 06:26

A aparut o noua Stea. Singurul lucru care il putem face pentru el este sa-l incurajam. Sa speram ca o sa ajunga mai departe si o sa ramana cu picioarele pe pamant ca si pana acum. Bravo Simion!

hofer
hofer  •  10 Februarie 2012, 06:18
Postat de rsalexander pe 10 Februarie 2012, 00:06

Ba da prosti mai sunteti ma jur, tot timpul aveti ceva de comentat. Daca nici gala asta nu a mai fost organizata bine io nu stiu ce vreti voi mai mult. Ce vroiati sala de 20000 de locuri ca la vegas sau Montreal? Ati uitat ca traim in Romania? Macar a fost organizat bine de data asta si nu li sa stins lumina sau altceva. Atat stiti in plm numa sa criticati da sa faceti ceva constructiv nema...

Corect !

rsalexander
rsalexander  •  10 Februarie 2012, 00:06

Ba da prosti mai sunteti ma jur, tot timpul aveti ceva de comentat. Daca nici gala asta nu a mai fost organizata bine io nu stiu ce vreti voi mai mult. Ce vroiati sala de 20000 de locuri ca la vegas sau Montreal? Ati uitat ca traim in Romania? Macar a fost organizat bine de data asta si nu li sa stins lumina sau altceva. Atat stiti in plm numa sa criticati da sa faceti ceva constructiv nema...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează