SPORTURI  »  BOX  »  CADOU

VIDEO + FOTO Francis Ngannou, cadou de peste 100.000 de euro din partea lui Cristiano Ronaldo înainte de lupta cu Tyson Fury: „Am mers să-l ridic la Riad”

Francis Ngannou și Cristiano Ronaldo, la Riad. 
Foto: Instagram @francisngannou +13   FOTO
Francis Ngannou și Cristiano Ronaldo, la Riad. Foto: Instagram @francisngannou

Articol de - Publicat marti, 24 octombrie 2023 11:07 / Actualizat marti, 24 octombrie 2023 13:16

Francis Ngannou (37 de ani), fost campion mondial din UFC la categoria grea, se va duela pe data de 28 octombrie, la Riad, în Arabia Saudită, cu Tyson Fury (35 de ani), campionul mondial din box la categoria grea. Cu câteva zile înainte de eveniment, camerunezul a primit din partea lui Cristiano Ronaldo (38 de ani), atacantul lui Al Nassr, un ceas de lux, care costă aproximativ 125.000 de euro. 

Unul dintre evenimentele anului în sportul mondial va avea loc pe data de 28 octombrie. Atunci, în capitala Arabiei Saudite, Riad, se vor duela Francis Ngannou, fost campion mondial la categoria grea din UFC, și Tyson Fury, campionul mondial la categoria grea din box. 

Basarab Panduru simte următoarea mare mutare din disputa FCSB vs. CSA Steaua: „100% asta se întâmplă”
FCSB vs. CSA STEAUA
Basarab Panduru simte următoarea mare mutare din disputa FCSB vs. CSA Steaua: „100% asta se întâmplă”

Cristiano Ronaldo i-a făcut cadou lui Francis Ngannou un ceas care un preț de aproximativ 125.000 de euro

Luni, 23 octombrie, Francis Ngannou i-a prezentat comunității de fani de pe Instagram cadoul pe care l-a primit din partea lui Cristiano Ronaldo. Este vorba despre un ceas produs de compania Jacob&Co., numit Epic X „Flight of CR7”. 

Acesta costă aproximativ 125.000 de euro, scriu spaniolii de la Marca. În interiorul acestuia, poate fi observat celebrul salt al lui Ronaldo din meciul Real Madrid - Manchester United, disputat în Liga Campionilor, în 2013.

Aflat deja în Arabia Saudită, la Riad, camerunezul a postat un videoclip în care acesta se duce la un magazin Jacob&Co, pentru a-și primi cadoul. Ceasul i-a fost înmânat într-o cutie specială, personalizată cu brand-ul lui Ronaldo, „CR7”. 

Francis Ngannou și-a pus imediat după aceea ceasul pe mâna stângă. Camerunezul s-a arătat încântat de cadoul primit din partea fostului jucător de la Manchester United, Real Madrid și Juventus

„Am mers să-mi ridic cadoul aici, în Riad, înainte de luptă. Vreau să le mulțumesc atât magazinului Jacob&Co din Riad, cât și fratelui meu Cristiano Ronaldo”, a mai precizat acesta.  

Francis Ngannou și Cristiano Ronaldo s-au întâlnit în ianuarie

Francis Ngannou și Cristiano Ronaldo s-au întâlnit pe data de 21 ianuarie chiar în Riad, capitala Arabiei Saudite. Camerunezul a postat la acea vreme trei fotografii pe contul personal de Instagram alături de starul portughez. 

„Mi-a părut bine să vorbesc cu cel mai bun jucător din istorie azi. Este o persoană care te inspiră”, afirma la acea vreme Ngannou. 

Cristiano Ronaldo are o colecție de ceasuri de lux 

Cristiano Ronaldo are o adevărată colecție de ceasuri de lux. Aceasta valorează peste 3 milioane de euro. 

Ibericul are un ceas Caviar Tourbillon, produs de compania Jacob &Co. Acesta costă aproximativ 770.000 de euro. Fabricarea unui astfel de ceas durează aproximativ 3 ani. Limbile și cadranul orologiului măsoară aproximativ 47 de milimetri și sunt făcute din aur alb, unul foarte rar, de 18 carate. 

Foto: Instagram @ Jacobandco
Foto: Instagram @ Jacobandco
Foto: Instagram @ Jacobandco
Foto: Instagram @Cristiano
Foto: Instagram @ Jacobandco
+9 FOTO

Ceasul mai are, de asemenea, 388 de pietre prețioase, care se găsesc foarte greu, de aici durata foarte mare a fabricării acestuia.

Potrivit englezilor de la Daily Mail, cel mai scump ceas deținut de către lusitan costă peste 1,6 milioane de lire sterline (aproximativ 1,8 milioane de euro). Acesta este un model Invisible Baguette Diamons Imperial Tourbillon, produs de compania Franck Muller. Conform sursei citate, ceasul are 474 de diamante și 70 de rubine.

Foto: Getty Images via Daily Mail
Foto: Instagram @ Jacobandco
Foto: Instagram @ Jacobandco
Foto: Instagram @Cristiano
Foto: Instagram @ Jacobandco
+9 FOTO

Portughezul mai deține un ceas Bugatti Chiron Tourbillon CR7 Edition, personalizat, produs tot de compania Jacob &Co. În interior, ceasul are reprezentat un Bugatti Chiron, bolid deținut de Cristiano Ronaldo. Ceasul costă 757.000 de lire sterline. 

VIDEO. Francis Ngannou se antrenează alături de Mike Tyson înainte de lupta cu Tyson Fury

Citește și: 

Dinamo și CSM Constanța în căutare de puncte în European League » „Meci greu cu Chambery” + „Adversar de Liga Campionilor”

Verstappen câștigă Marele Premiu al Statelor Unite și stabilește noi recorduri în Formula 1!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
valuerecord
valuerecord  •  24 Octombrie 2023, 18:31
Postat de msergiua pe 24 Octombrie 2023, 14:33

O sa-i dea KO si o sa-l lase si fara ceas ***

sa speram,tyson fury trebuie sa demonstreze o data pentru totdeauna cine-i superior.se vede dupa culoare. nu a mai castigat unul inchis la box la categoria grea de pe vremea lui mike tyson. oare de ce? ce au bagat americani in tyson?

aly311
aly311  •  24 Octombrie 2023, 14:33

0 stiri despre superfight-ul de weekendul trecut de la gala UFC 294 dar e mai important ceasul lui Ngannou. Mai sunteti ziar de sport sau GSP e noul Cancan?

msergiua
msergiua  •  24 Octombrie 2023, 14:33

O sa-i dea KO si o sa-l lase si fara ceas ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează