SPORTURI  »  BOX  »  CENTURA IBF

Froch: "Bute nu vrea să lupte cu mine pentru că ştie că îl voi rupe în bucăţi" :O

Lucian Bute şi Carl Froch
Lucian Bute şi Carl Froch

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 06 iunie 2011 16:43

Pugilistul britanic Carl Froch, campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea WBC, a declarat că românul Lucian Bute evită o confruntare cu el deoarece ştie că va fi "rupt în bucăţi" şi îşi va pierde centura IBF.

Froch s-a calificat în week-end în finala turneului Super Six, după ce l-a învins pe jamaicanul Glen Johnson în 12 runde.

"Bute se teme de o eventuală confruntare cu mine. Ştie că îl voi rupe în bucăţi, este un meci pe care îl va pierde. De aceea nu ne-am întîlnit în ring pînă acum şi nici nu a participat la turneul Super Six. Îmi doresc centura IBF şi dacă îl voi întîlni vreodată în ring, i-o voi lua", a declarat Froch, conform mediafax.

Românul Lucian Bute şi-a apărat cu succes titlul mondial IBF la categoria supermijlocie pentru a şaptea oară consecutiv, după ce l-a învins pe irlandezul Brian Magee, prin KO tehnic în runda a zecea, într-un meci disputat, în data de 20 martie, la Centre Bell din Montreal. Ulterior, el a anunţat că va disputa următorul meci pe 9 iulie, în România.

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (22)
lucell
lucell  •  10 Iunie 2011, 04:59

va veni froch ca la alimentara ...va lua de toate, dar la pateu se va infinge cel mai repede:))) super six e super six , showtime e showtime ...nu se amesteca , aici e vorba de cascaval greu:)

reptile1983
reptile1983  •  09 Iunie 2011, 12:00
Postat de bdgeorge pe 06 Iunie 2011, 22:02

ai partial dreptate cu managementul interbox ,problema e ca Bute se complace in situatia asta el este Gaina cu oua de aur pt Interbox daca vrea un adversar il are sa fim seriosi...el stie ca daca pierde e terminat nimeni nu-l mai baga in seama ..iar despre umila ta parere este cu adevarat umila Ward nu "poat sa-l bata" il bate de-i suna apa in cap la stilul lui bute cu umarul inainte fara garda ,Ward e racheta lupti fara garda esti terminat ...iar restul Kessler si Froch e mai echilibrat dar daca ai fost Ko de la Andrade si te-a salvat arbitrul (numara si azi daca era nevoie 10 sec numarate in 34sec??) esti mancat si cu astia 2.dar nu va fie frica nu va lupta cu ei sunt destui mos

baiete sunt ferm convins ca iq-ul tau nu depaseste 30 de puncte si o sa argumentez chiar: 1. Bute in meciul cu Andrade a subestimat adversarul , atunci in runda a 12-a s-a nascut adevaratul CAMPION MONDIAL. Eu nu cred ca este cineva suficient de inteligent si rapid la ora actuala in box ca sa-i faca fata lui Bute. 2. In boxul de azi nu se mai fac calcule de genul pune-l pe ala cu ala ca sa vedem care-i mai zmardoi.Aici e vorba de promovare , pt ca promovoarea iti aduce contracte cu hbo si showtime si burse de mil de euro.Un pugilist de talia lui Bute se gaseste foarte greu iar drumul pe care el l-a parcurs pana acum se face si mai greu.

mogul
mogul  •  07 Iunie 2011, 17:40

@bdgeorge ma faci sa rad sincer . nu stiu ce sport ai facut poate halbere ca alfel nu stiu cum poti sa spui o enormitate de genul ca impune sportivul politica manageriala a unui club .ca ii convin adversarii e adevarat la fel cum ti-ar fi convenit si tie sa te mentii cat mai mult timp campion. Din punctul meu e o politica inteligenta a clubului .a se vedea exemplul Mayweather care refuza o lupta cu o bursa de 65 mil $ dar deh inteligenta e o arta . nu e pt toti . cat despre adversari puteai sa vii cu argumente mai fezabile decat ca Ward e racheta . eventual e la fel de inteligent si polivalent in lovituri ca Bute ceea ce il face f greu de invins. cat despre Froch va avea soarta trista :(

Vezi toate comentariile (22)
Comentează